News

Program Lidl, Kaufland, Carrefour, Profi, Mega Image, Auchan de Sfânta Maria 2023. Când sunt deschise supermarketurile

Programul supermarketurilor în minivacanța de Sfânta Maria. Află cum vor funcționa Lidl, Kaufland, Carrefour, Profi, Mega Image și Auchan.
13.08.2023 | 15:11
Program Lidl Kaufland Carrefour Profi Mega Image Auchan de Sfanta Maria 2023 Cand sunt deschise supermarketurile
Supermarket-uri și mall-uri deschise pe 15 august în România. Foto: Colaj Fanatik/Hepta.
ADVERTISEMENT

Guvernul a decis ca și ziua de 14 august să fie zi liberă, astfel încât românii să poată profita de un weekend prelungit pentru a-și face cumpărăturile sau a petrece timpul cu familia și prietenii. Supermarketurile vor fi deschise.

Supermarketurile vor avea un program normal

Majoritatea marilor lanțuri de magazine au confirmat că programul lor nu va suferi modificări semnificative cu ocazia acestei sărbători religioase.

ADVERTISEMENT

Lidl, unul dintre cele mai cunoscute supermarket-uri din țară, va funcționa conform orarului său obișnuit. Astfel, clienții pot face cumpărături la Lidl pe 15 august între orele 07:00 și 22:00.

În ceea ce privește Kaufland, reprezentanții lanțului nu au anunțat un program special de Sfânta Maria, sugerând că programul lor va rămâne neschimbat.

ADVERTISEMENT

Carrefour, un alt nume important pe piața supermarketurilor din România, își va menține programul obișnuit în ziua de 15 august. Astfel, clienții vor putea face cumpărături la Carrefour între orele 08:00 și 23:00.

Sfânta Maria nu “închide” magazinele din țară

Auchan, Profi, Mega Image și Cora nu au făcut modificări în programul  lor pentru această sărbătoare, astfel că programul acestora va rămâne neschimbat.

ADVERTISEMENT

Este important ca cei interesați să verifice programul specific al supermarketului sau mall-ului din zona lor, deoarece pot exista mici diferențe în funcție de amplasarea magazinului.

Cu toate acestea, în ansamblu, se preconizează că majoritatea locațiilor vor funcționa după programul obișnuit în ziua de 15 august, permițând astfel clienților să-și facă cumpărăturile în mod convenabil și fără restricții majore.

ADVERTISEMENT

Astfel, românii au posibilitatea de a se pregăti în avans și de a se bucura de cumpărături sau de relaxare în timpul sărbătorii Sfintei Maria, știind că multe dintre supermarketurile preferate își vor păstra programul normal în această zi de sărbătoare.

ADVERTISEMENT