News

Program metrou și STB pentru Revelion 2024. Cum circulă mijloacele de transport în comun

Cum circulă mijloacele de transport public în București, în noaptea de Revelion. Intervalul trenurilor de metrou și liniile asigurate de STB
31.12.2023 | 18:46
Program metrou si STB pentru Revelion 2024 Cum circula mijloacele de transport in comun
Metrorex și STB au precizat programul circulației în noaptea de Revelion pentru bucureșteni / Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Societatea Comerciala de Transport cu Metroul Bucuresti „Metrorex”  și Societatea de Transport București (STB) au anunțat cum vor circula mijloacele de transport în comun în Capitală, în noaptea dintre ani.

Trenuri la intervale de 10 și 20 de minute

„De Revelion ai transportul garantat pentru cea mai tare petrecere dintre ani. În noaptea de Revelion, trenurile de metrou vor circula între orele 23:00 – 02:00 la un interval de aproximativ 10 minute, iar de la ora 02:00 până la ora 5:00, la un interval de circa 20 minute”, a transmis Metrorex pe pagina sa Facebook.

ADVERTISEMENT

Metrorex a anunțat că în noaptea de Revelion, trenurile vor circula pe toate magistralele între orele 23.00-02.00 la un interval de aproximativ zece minute. De la ora 02.00 și până la ora 5.00, intervalul va fi de circa 20 de minute.

„În noaptea de Revelion, 31 decembrie 2023/01 ianuarie 2024, pe toate magistralele, trenurile de metrou vor circula intre orele 23:00 – 02:00 la un interval de aproximativ 10 minute, iar de la ora 02:00 pâna la ora 5:00, la un interval de circa 20 minute”, a comunicat Mertrorex.

ADVERTISEMENT

STB, 24 de linii de noapte

De partea sa, Societatea de Transport București (STB), a informat că transportul public în Capitală este asigurat de 24 de linii de noapte. În plus față de aceste linii de noapte, mai este asigurată o linie de autobuz, linia 100, care funcționează non-stop.

„În noaptea trecerii dintre ani, serviciul de transport public este asigurat de cele 24 de linii de noapte, precum și de linia de autobuz 100, care funcționează non-stop”, a comunicat STB.

ADVERTISEMENT

„Astfel, liniile de noapte N1 și N10 funcționează pe traseu circular, corespunzător pe timpul zilei liniilor de tramvai 1 și 10. Liniile de noapte N101 – N122 funcționează pe trasee radiante, cu plecări de la terminalele Piața Unirii către cartiere, astfel încât să fie asigurate legăturile principale cu toate zonele din București”, precizează STB.

„Tot cu plecare de la Piața Unirii, autobuzele liniei 100 circulă și pe timp de noapte pe traseul care duce spre Aeroportul Internațional Henri Coandă.

ADVERTISEMENT

Pentru a afla în timp real orele de sosire în stații a mijloacelor de transport public, recomandăm utilizarea aplicației gratuite Info Transport București, disponibilă în Google Play și App Store, precum și pe site-ul STB”, mai arată societatea de transport public.

Precizări pentru Revelionul din Parcul Titan

Pentru bucureșteni, STB a mai făcut precizări pentru cei care participă la evenimentul „Revelion 2024-Reverie de iarnă” în Parcul Titan.

„Cu ocazia organizării evenimentului Revelion 2024 – Reverie de iarnă în Parcul Titan, în perioada 31.12.2023, ora 23:00 – 01.01.2024, ora 01:00, circulația rutieră va fi restricționată (exceptând-o pe cea a tramvaielor) pe Str. Liviu Rebreanu, pe tronsonul cuprins între Str. Câmpia Libertăţii și Bd. Nicolae Grigorescu.

Având în vedere această măsură, sub coordonarea agenţilor de la Brigada Rutieră, autobuzele liniilor 311 şi 330 vor efectua ultima semicursă din ziua de 31.12.2023 pe trasee modificate, astfel:

Linia 311 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul Piaţa Rosetti şi intersecţia Str. Baba Novac/Str. Câmpia Libertăţii, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Str. Baba Novac, Str. Constantin Brâncuşi, Bd. Nicolae Grigorescu, Str. Postăvarului, Bd. 1 Decembrie 1918, până la capătul de linie Faur.

Linia 330 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul Complex Comercial Băneasa şi intersecţia Str. Baba Novac/Str. Câmpia Libertăţii, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Str. Baba Novac, Str. Constantin Brâncuşi, Bd. Nicolae Grigorescu, Str. Liviu Rebreanu, Str. Brăţării, Drumul Gura Făgetului, până la capătul de linie Parc Teilor”.

 

 

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul...
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: "Mai bine plâng pe un iaht!"
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Garsonieră de 15 metri pătraţi,
Garsonieră de 15 metri pătraţi, "cu patul sub masă", scoasă la vânzare cu 143.000 de euro, preţ redus. Afaceri cu imobiliare în Milano
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din...
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din cauza cărților“
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Legea pensiilor. Articolul care spulberă speranțele pensionarilor
Legea pensiilor. Articolul care spulberă speranțele pensionarilor
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere....
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere. Ultimele intervenții estetice pe care și le-a făcut
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde