Fotbal intern

Programul DDB, lovitură de imagine! Cea mai frumoasă jucătoare de tenis din România o ajută pe Dinamo cu bani

28.04.2021 | 20:42
Programul DDB lovitura de imagine Cea mai frumoasa jucatoare de tenis din Romania o ajuta pe Dinamo cu bani
Andreea Prisăcariu. Sursă foto: bzi.ro
ADVERTISEMENT

Andreea Prisăcariu a intrat oficial în programul DDB, iar jucătoarea de tenis arată că nu a uitat de echipa sa de suflet, pe care a decis să o ajute în cel mai dificil moment din istorie.

Andreea este campioană națională la trei categorii diferite de vârstă, iar în momentul de față joacă în turneele profesioniste, reușind să câștige recent turneul ITF de la Antalya.

ADVERTISEMENT

Anunțul gestului jucătoarei de tenis a fost făcut pe contul oficial de Facebook al Peluzei Cătălin Hîldan, unde fanii au ținut să o felicite pe Andreea pentru ajutorul oferit.

Andreea Prisăcariu a intrat în programul DDB

Andreea Prisăcariu oferă o mână de ajutor clubului său de suflet, iar jucătoarea de tenis a decis să intre în programul DDB, pentru a ajuta la salvarea lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

„ANDREEA PRISĂCARIU, una din cele mai frumoase jucătoare de tenis din România, s-a înscris în Program DDB. 

Intrarea ei în DDB este cu atât mai importantă cu cât vine într-un moment foarte greu, într-un moment când mulți sunt gata să renunțe”, a fost anunțul DDB făcut pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT
Postarea făcută de Peluza Cătălin Hîldan pe Facebook. Sursă foto: captură/Facebook
Postarea făcută de Peluza Cătălin Hîldan pe Facebook. Sursă foto: captură/Facebook

Ce a spus Andreea Prisăcariu despre gestul său

Andreea Prisăcariu a vorbit despre gestul său frumos: Antrenorul meu m-a dus la meciurile lui Dinamo de când eram mică. Am început să simt și să sufăr pentru Dinamo. Dar niciodată nu am suferit ca acum. Cred că acest club se poate salva prin noi. 

Uneori sunt condusă în ultimul game din setul decisiv. Adversarul are 3 mingi de meci. Atunci e cel mai greu, DAR NU POT SĂ MĂ OPRESC. Dinamo e în aceeași situație. 3 mingi de Liga 1.

ADVERTISEMENT

EU NU POT SĂ MĂ OPRESC. Am cumpărat bilete până acum, cumpăr până la capăt. Sunt multe meciuri pe care le-am câștigat când părea că nu mai am nicio șansă”.

  • 21 de ani este vârsta Andreei Prisăcariu
ADVERTISEMENT
Tags: