Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali știe deja ce vor spune cârcotașii după ce va lua titlul cu FCSB: „Dar atunci o să le închid gura la toți”

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, e de părere că gurile rele vor continua să vorbească indiferent de rezultatele pe care acesta le va obține.
02.04.2024 | 17:20
Gigi Becali stie deja ce vor spune carcotasii dupa ce va lua titlul cu FCSB Dar atunci o sa le inchid gura la toti
Gigi Becali știe deja ce vor spune cârcotașii după ce va lua titlul cu FCSB: „Dar atunci o să le închid gura la toți”
ADVERTISEMENT

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, care a intervenit și în subiectul Ianis Hagi, a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre gurile rele din fotbalul românesc. Milionarul din Pipera este de părere că acestea vor continua să vorbească indiferent de rezultatele pe care FCSB le va obține în viitor.

Gigi Becali știe cum să le dea peste nas cârcotașilor: „Aștept să le închidă Dumnezeu gura”

Echipa lui Gigi Becali este în „pole-position” pentru câștigarea campionatului după victoria cu Farul, de la Ovidiu, scor 1-0. Cu toate astea, patronul celor de la FCSB crede că gurile rele ,din fotbalul românesc, nu îi vor acorda meritele pe care acesta le merită și deja s-a gândit la o soluție cum să le dea peste nas.

ADVERTISEMENT

„Gura lumii nu o astupă nimeni, dar trebuie să înțeleagă și ei. Hai să îți spun ceva, când o să iau titlu, cârcotașii o să zică că: „Vezi domle, s-a nimerit un lot de jucători după atâta timp. Au jucat împreuna, relații de joc și așa mai departe”. Dar aștept să le închidă Dumnezeu gura când o să intru în Liga Campionilor și iau 50 de milioane de euro, că atât se ia.

Iau vreo 10 milioane doar din bilete. Nu cred că o să ne dea meritele dacă luăm titlu. Horia, hai să iți spun ceva. Știi care e treaba? Răutatea și invidia nu este de la om, este de la draci. Dracii sunt atât de inteligenți pentru că ei milioane de ani au fost îngeri crescuți, au milioane de ani de inteligență.

ADVERTISEMENT

Și ei găsesc viclenie și inteligență de nu poți să-i mai dai răspuns. Pai îți dau vreodată draci meritele? Niciodată! Lupt în război cu ei cu toată viața, până la sânge!”, a declarat patronul celor de la FCSB la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care este live în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul FANATIK.RO.

Gigi Becali, reacție vehementă la adresa cârcotașilor: „Așa sunt ei, au uitat”

Patronul celor de la FCSB a avut o reacție destul de vehementă la adresa gurilor rele. Gigi Becali a declarat că se uită tot ce a făcut bun pentru fotbalul românesc și se ține cont doar de eșecurile pe care acesta le are.

ADVERTISEMENT

„După ce voi intra în Liga Campionilor și voi lua Liga Campionilor, așteaptă la cotitură și vor zice că am avut noroc. Așteaptă primul meci pe care îl pierzi și vor uita tot ce ai făcut înainte.

Au uitat că l-am dat pe Dennis Man pe 11 milioane, pe Chiricheș pe 10 milioane, Gardoș 6 milioane, Stanciu 10 milioane, au uitat! Semifinală de Cupa UEFA, câștigătoare de Cupa Campionilor, au uitat! Dinamo în insolvență, în liga B, C, D. Rapid în divizia D. Bă, au uitat!

ADVERTISEMENT

Când vezi că un om rezistă și stă în fruntea fotbalul de 20 de ani, nu a fost niciodată mai jos de locul 3. Și vezi că el rezistă în timp ce toată lumea intră în faliment, pai asta nu e viclenia dracilor?, a mai declarat Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali știe deja ce vor spune cârcotașii după ce va lua titlul cu FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: