Life

Promisiunea făcută de Andreea Antonescu fetelor sale. Ce ar vrea să știe acestea când vor fi mari

Andreea Antonescu a ținut să scrie un mesaj pe care fetele sale să îl citească atunci când vor fi mari și speră să îl înțeleagă.
07.01.2023 | 16:25
Promisiunea facuta de Andreea Antonescu fetelor sale Ce ar vrea sa stie acestea cand vor fi mari
Andreea Antonescu, cântăreață. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu le-a făcut o promisiune celor două fetițe pe care le are, cea mică venind pe lume în luna decembrie a anului trecut.

Andreea Antonescu, promisiune făcută fiicelor sale

Cântăreața le-a lăsat un mesaj pentru viitor, un text pe care vor începe să îl înțeleagă pe măsură ce vor crește, niște cuvinte care i-au emoționat, însă, pe cei care o urmăresc pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Vedeta a publicat o fotografie în care apare alături de fiicele sale, iar imaginea va fi ținută cu siguranță de artistă la loc de cinste.

Aceasta le-a transmis fetelor sale, în văzul tuturor, că își dorește să nu le dezamăgească în creșterea lor și că ar vrea, de asemenea, ca acestea să nu se ferească de ea atunci când vor întâmpina probleme în viață. Andreei i-ar plăcea ca fetițele sale să o vadă ca pe o prietenă atunci când vor ajunge la vârsta adolescenței.

ADVERTISEMENT

„Îmi doresc să vă fiu cea mai bună mamă, promit să vă iubesc, să vă prețuiesc și să vă feresc de tot ce-i rău! Când veți fi mari vreau să mă considerați cea mai apropiată prietenă… vă iubesc până la cer și înapoi de un infinit de ori”, a scris Andreea Antonescu pe Instagram.

andreea antonescu instagram
Imaginea emoționantă postată de Andreea Antonescu pe Instagram

Vedeta, participantă la America Express, alături de Andreea Bălan

Vedeta a devenit mamă pentru a doua oară pe 19 decembrie 2022. Sienna, fata mai mare, i-a făcut o surpriză neașteptată, vizitând-o la spital, pentru a-și vedea surioara.

ADVERTISEMENT

Prima fată, Sienna, a fost făcută cu fostul ei soț, Traian Spak, de care a divorțat nu de mult timp. Cea de-a doua, venită pe lume în decembrie 2022, este rodul iubirii dintre ea și noul partener, jurnalistul Victor Vrînceanu.

Antonescu va reveni în centrul atenției într-un din cele mai așteptate show-uri ale începutului de an. Aceasta a participat la filmările primului sezon America Express, împreună cu fosta sa colegă de trupă, Andreea Bălan. Reality-show-ul de la Antena 1 va avea premiera pe 15 ianuarie 2023.

ADVERTISEMENT