Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Pronosticul lui Ioan Andone la derby-ul FCSB – Rapid: „Tot ei vor câștiga!”

Duminică, de la ora 20:30, se va juca cel mai așteptat derby al etapei: FCSB - Rapid. Ioan Andone a prefațat partida dintre cele două rivale.
05.11.2023 | 10:20
Pronosticul lui Ioan Andone la derbyul FCSB  Rapid Tot ei vor castiga
Analiza lui Ioan Andone, înainte de FCSB - Rapid. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB și Rapid se vor duela duminică, de la ora 20:30, pe Arena Națională, în cel mai tare meci al etapei din campionat. Ambele formații vor victoria. 

Pe cine pariază Ioan Andone?

Ioan Andone crede că acest duel va fi câștigat de FCSB, mizând pe absențele importante de la Rapid: Rrahani și Petrila. Revenirea lui Florinel Coman în primul 11 la FCSB este un avantaj mare al liderului, crede Andone.

ADVERTISEMENT

Va fi un meci bun, cred. Nu mi-a plăcut Rapid în meciul cu CSA Steaua, din Cupa României. Când te gândești că l-au pierdut pe Rrahmani, un jucător care concretizează, un jucător în forță, nu l-ai pierdut la meciul tău, l-ai pierdut la națională, e foarte greu de înlocuit. Nu au variante, a plecat și Dugandzic.

Petrila e pierdere mare, a început foarte bine campionatul, s-a adaptat la jocul Rapidului, la ceea ce cere Bergodi. Nu pot să spun că FCSB e favorită certă, dar cred că FCSB va câștiga.

ADVERTISEMENT

Rapid, păcat că nu mai are vârf, așa are viteză, joc pozițional bun, dar lipsind Rrahmani, e o lipsă enormă pentru ei. Să vedem dacă intră Florinel Coman la FCSB, este extrem de important dacă va juca.

(n.r. Va juca!) Adevărat? Doamne ajută, sper să fie sănătos, să vină și la națională”, a spus Ioan Andone, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Peste 35.000 de suporteri vor fi în tribunele Arenei Naționale

FCSB a vândut, până ieri, 35.000 de bilete din totalul de aproximativ 42.000 scoase în vânzare. La aceste bilete vândute se adaugă și cele peste 2500 oferite galeriei Rapidului.

Gigi Mustață crede că acest meci se va juca cu casa închisă, deoarece biletele rămase nevândute se vor vinde la casele de bilete, care urmează să fie deschise.

ADVERTISEMENT

Noi, până ieri la ora 19, dar fără biletele lui Rapid, cele 2.600 de bilete ale lui Rapid, sunt 35.000 de bilete vândute. Jucăm cu casa închisă cu siguranță. Azi e vineri, mai este mâine, la mijloc, se dă drumul la case, plus ziua meciului. Faceți diferența, unde joacă Steaua?”, a mai spus Mustață.

HORIA IVANOVICI te așteaptă la FANATIK SUPERLIGA în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la 10:30, LIVE doar pe FANATIK.RO. Poți urmări emisiunea și în reluare, de la ora 17:00, pe Facebook și Youtube.

Ioan Andone, despre FCSB - Rapid

ADVERTISEMENT