News

Protest în Piaţa Victoriei, rudele victimelor lui Vlad Pascu şi-au strigat durerea. Mama lui Sebi vrea închisoare pe viaţă pentru şoferul drogat

Tinerii ucişi de Vlad Pascu la 2 Mai, pe 19 august, au fost comemoraţi duminică în centrul Capitalei de zeci de prieteni şi rude.
01.10.2023 | 22:07
Protest in Piata Victoriei rudele victimelor lui Vlad Pascu siau strigat durerea Mama lui Sebi vrea inchisoare pe viata pentru soferul drogat
Rudele şi prietenii i-au comemorat pe Roberta şi Sebii, tineri omorâţi de Vlad Pascu la 2 Mai Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Duminică seara, în Piaţa Victoriei, a avut loc un protest la care au participat rudele şi prietenii tinerilor care au murit pe 19 august în accidentul de la 2 Mai. Aceştia şi-au strigat durerea pentru pierderile suferite şi au cerut înăsprirea pedepselor pentru şoferii care se urcă la volan sub influenţa alcoolului sau a drogurilor.

Mama lui Sebastian vrea închisoare pe viaţă pentru Vlad Pascu

La protest au participat câteva zeci de persoane, care au ţinut în mâini flori albe şi poze ale celor două victime, Roberta Dragomir şi Sebastian Olariu. De asemenea, au afişat pancarte cu mesaje pe care se putea citi: “Siguranţă pentru viitorul tău!”, “Ignoranţa ta, pierderea noastră” sau “Nu este de ajuns”.

ADVERTISEMENT

Prezentă la acest protest, mama lui Sebastian Olariu le-a transmis câteva îndemnuri celor din generaţia fiului ei, prin intermediul presei. “Cred că toţi tinerii ar trebui să iasă pentru o schimbare. Eu sper ca generaţia lui Sebi şi a Robertei să schimbe cumva această ţară. Aceasta este speranţa mea. (…)

Să aibă mai multă siguranţă pe drumurile publice, să aibă siguranţă să meargă singuri pe stradă”, a declarat mama unuia dintre tinerii care au murit în accident”, a spus mama lui Sebi.

ADVERTISEMENT

În schimb pentru Vlad Pascu, şoferul drogat care a curmat vieţile a doi tineri, mama lui Sebastian Olariu are un mesaj diferit, deşi acesta este cu doi ani mai mic decât fiul pe care ea l-a pierdut la 2 Mai.

“Nu vreau răzbunare, vreau doar să se facă dreptate. Dreptatea ar fi să rămână în închisoare pe viață cum copiii noștri au rămas acolo jos”, a spus femeia.

ADVERTISEMENT

Mama lui Sebastian Olariu are şi un mesaj special pentru autorităţi. “Le-aș transmite ceva domnilor guvernanți. Dacă au copii acasă, să fie mai atenți. Să ne protejeze tineretul să nu mai plece din nenorocita asta de țară. Să simtă și ei această durere pe care noi o simțim de aproximativ două luni.

Nu mai există viață pentru noi. Eu cred că poliţiştii sunt principalii vinovați în afară de familia acestui tânăr. Cred că sunt principalii vinovați pentru această tragedie”, a mai spus mama lui Sebi.

ADVERTISEMENT

Vlad Pascu şoferul vinovat de moartea a doi tineri pe 19 august, în staţiunea 2 Mai, se află în arest şi este urmărit penal pentru deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu, trafic de droguri de mare risc şi punerea la dispoziţie a locuinţei pentru consumul ilicit de droguri. De asemenea, mama sa, Miruna Pascu, a fost arestată sub acuzaţia de influenţare a declaraţiilor.

ADVERTISEMENT