Sport

Florin Prunea, previziuni sumbre la FCSB: „Nu vor mai avea niciodată performanțe, indiferent cine o să vină! Faci ce spune Gigi!” Exclusiv

Florin Prunea consideră că FCSB nu va reuși să mai aibă performanțe indiferent de ce antrenor va fi numit pe bancă, iar patronul Gigi Becali va fi cel care va lua tot timpul deciziile importante.
15.11.2021 | 15:07
Florin Prunea previziuni sumbre la FCSB Nu vor mai avea niciodata performante indiferent cine o sa vina Faci ce spune Gigi Exclusiv
ADVERTISEMENT

Florin Prunea l-a distrus pe Răzvan Burleanu într-o intervenție în exclusivitate pentru FANATIK și nu crede că Edi Iordănescu ar putea ajunge pe banca naționalei.

Fostul membru al Generației de Aur a fost surprins de faptul că Iordănescu Jr. a renunțat la clauză și e sigur că Becali va numi rapid un nou antrenor, însă nu va mai reuși să facă niciodată mari performanțe.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea e sigur că Gigi Becali va numi rapid un nou antrenor: „Cred că îi sună telefonul încontinuu!”

Florin Prunea a comentat scandalul-monstru de la FCSB în exclusivitate pentru FANATIK și consideră că Gigi Becali nu mai poate fi oprit din modul său de a se comporta cu antrenorii de la FCSB.

Scandal mare la FCSB….

– Mie nu mi se pare nimic incredibil. Ăsta este modul de lucru al patronului! Nu e nimic grav. Toată lumea zice că a renunțat și la clauză și nu e nicio problemă!

ADVERTISEMENT

Vă așteptați să se ajungă aici?

– Sincer chiar nu mă așteptam! E o greșeală îndepărtarea lui Edi. Cum a fost și cu Costel Gâlcă! E totuși un antrenor cu rezultate. Nu există niciun motiv! Eu nu cred că a fost ceva între Gigi și Edi pentru că eu îl cunosc pe Edi! E un băiat foarte educat dintr-o familie bună. Nu cred eu că a fost ceva!

Florin Prunea consideră că FCSB nu lua titlul nici cu Edi Iordănescu: „Era imposibil să țină ritmul!”

Și atunci ce s-a întâmplat?

– Patronul a fost pur și simplu nemulțumit de joc! Dar ca rezultate? Nu pot să îmi dau seama ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Putea să câștige titlul Edi Iordănescu?

– A lucrat în condiții speciale. Cu cei mai buni jucători accidentați, cu COVID… Era imposibil să țină ritmul cred eu.

De ce a renunțat Edi Iordănescu la clauză?

– Sincer nu mă așteptam niciodată! Nu știu câți ar fi renunțat la atâția bani. Nu-mi dau seama cum a renunțat! Pentru mine e ciudat ce s-a întâmplat pentru că știm cât și-a dorit patronul să-l aducă pe Edi Iordănescu. Dar e clar că s-a întâmplat ceva!

ADVERTISEMENT

Florin Prunea: „E foarte important pentru un antrenor să își treacă FCSB în CV!”

Mai vine vreun antrenor la FCSB?

– 100%! Cred că îi sună telefonul lui Gigi acuma încontinuu! E foarte important pentru un antrenor să își treacă FCSB în CV! Nu prea văd cine. Dacă stai și te uiți așa… Nu avem antrenori!

Crezi în revenirea lui Toni Petrea?

– (n.r. râde) S-au înțeles foarte bine! Poate să fie o variantă. De ce nu?

Florin Prunea: „Edi Iordănescu nu se aruncă cu capul înainte să lucreze cu oameni care nu au treabă cu fotbalul!”

Edi Iordănescu la națională?

– Nu cred că și-l permite în momentul de față pe Edi Iordănescu! Și îl cunosc eu, nu cred că Edi se aruncă cu capul în față să se ducă să lucreze cu niște oameni care nu au nicio treabă cu fotbalul.

Totuși FRF-ul are un buget mare…

– Pot plăti fără probleme, dar mai importante sunt buzunarele lor! Gândește-te la primele de calificare care s-au dat la EURO 2016! Pe șustache i-a urcat în avion pe conducătorii executivi i-a dus în Antalia și ăia acolo au făcut scandal: „Domne, noi nimic? Cash-ul!”. Ia să vezi câți bani s-au cheltuit atunci! Cu banii ăia puneai un selecționer calumea, dar nu îi interesează! Cash! Cash! Mult cash!

Florin Prunea e convins că FCSB nu va mai ajunge la performanțele din mandatul lui Reghe

O să mai ajungă FCSB la performanțele din mandatul lui Reghe?

– Sincer nu cred! Nu cred! Nu cum se întâmplă acum lucrurile.

O să își piardă din suporteri?

– Nu! CSA Steaua și FCSB cred că s-au despărțit deja! Echipa Armatei are suporterii ei, FCSB la fel! Aici e clar că nu există cale de mijloc. Lucrurile sunt mai profunde și apele s-au despărțit de mult!

„Faci ce spune Gigi altfel ești curățat sau nu ajungi acolo!”

Îl mai poate opri cineva pe Gigi Becali?

– Niciodată! Indiferent cine o să vină! Faci ce spune Gigi. Nu ai ce să faci! Altfel ești curățat sau nu ajungi acolo. Acuma cred că e lecție și pentru el. Cât a suferit Gigi săracul că nu a putut el să se apropie de echipă!

Crezi că mai au șanse la titlu?

– Nu! CFR-ul are un lot extraordinar de puternic și nu poți să te apropii de ei. Pot face două-trei echipe fără probleme. În Conference League au avut o grupă puternică, nu a fost chiar așa de ușoară. Nu a fost simplu cu nicio echipă de acolo. Și acolo schimbările de antrenori și scandalurile au dus la aceste rezultate.

  • 6 ani au trecut de la ultimul titlu cucerit de FCSB cu Gâlcă antrenor
  • 10 etape a rezistat Edi Iordănescu ca antrenor al FCSB

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 1,38 este cota pentru „Total goluri: peste 1,5”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT