News

PSD, după ancheta DNA privind vaccinurile: ”În timp ce românii mureau, Voiculescu, Cîțu și Mihăilă furau”

Imediat după ce DNA a anunțat ancheta privind vaccinurile anti-Covid achiziționate în pandemie, PSD a lansat un atac dur la adresa lui Florin Cîțu și a foștilor miniștri USR.
23.11.2023 | 17:17
PSD dupa ancheta DNA privind vaccinurile In timp ce romanii mureau Voiculescu Citu si Mihaila furau
PSD, reacție dură față de Florin Cîțu, Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă după ce DNA a anunțat ancheta privind vaccinurile anti-Covid. Sursa foto: hepta.ro / Facebook-PSD / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Partidul Social Democrat (PSD) a avut o reacție vehementă după ce în presă a apărut informarea DNA legată de ancheta privind vaccinurile anti-Covid achiziționate în perioada pandemiei.

PSD, reacție dură față de Florin Cîțu, Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă după ce DNA a anunțat ancheta privind vaccinurile anti-Covid

Într-un comunicat postat pe Facebook, PSD a lansat un atac extrem de dur la adresa fostului premier Florin Cîțu și a foștilor miniștri ai sănătății din partea USR, Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă.

ADVERTISEMENT

Reamintim că, joi, Direcția Națională Anticorupție (DNA) a emis un comunicat în care vorbește despre ridicarea imunității a trei persoane, fără a le menționa însă numele. Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre fostul premier Florin Cîţu şi foştii miniştri ai sănătăţii Vlad Voiculescu şi Ioana Mihăilă.

Social-democrații, care în ultimii ani l-au pus frecvent la zid pe fostul premier pentru achiziția de vaccinuri, au precizat, în comunicat, că ”în timp ce românii mureau, Voiculescu, Cîţu şi Mihăilă furau un miliard de euro a fost costul plătit de români în plină pandemie pentru milioanele de doze de vaccinuri inutile cumpărate de aceşti infractori”.

ADVERTISEMENT

PSD mai consideră că a venit vremea ca cei trei să plătească pentru faptele lor. ”În timp ce românii mureau, Voiculescu, Cîțu și Mihăilă FURAU!
1 miliard de euro a fost costul plătit de români în plină pandemie pentru milioanele de doze de vaccinuri inutile cumpărate de acești infractori.

Astăzi, DNA a început urmărirea penală împotriva acestui GRUP INFRACȚIONAL ORGANIZAT! Recidivistul Cîțu și ‘Magicianul’ Voiculescu i-au închis pe români în case ca să poată FURA! A venit timpul să plătească pentru faptele lor!”, se arată în reacția PSD.

ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu, în octombrie, despre achiziția de vaccinuri: ”Sunt ferm convins că magistrații își vor face treaba”

În ultimii doi ani, dinspre PSD, chiar de la vârful formațiunii, au venit mai multe poziții ferme care cereau anchetarea factorilor de decizie din perioada achiziției de vaccinuri anti-Covid.

Luna trecută, premierul Marcel Ciolacu, liderul PSD, a afirmat public că așteaptă rezultatele anchetatorilor în ceea ce privește achiziția de vaccinuri anti-Covid-19 din perioada pandemiei.

ADVERTISEMENT

O să vin împreună cu domnul ministru, cu documente și o să arătăm. Cine a obligat România să cumpere? Cum să cumperi 100 milioane de doze? E o minciună gogonată. Așteptăm, în continuare, să aflăm adevărul. Sunt ferm convins că magistrații își vor face treaba”, a spus premierul Marcel Ciolacu, pe 16 octombrie.

ADVERTISEMENT