News

PSD și PNL semnează protocolul pentru București la locale. Anunțul făcut de Gabriela Firea

PSD și PNL au semnat protocolul de colaborare la alegerile locale din Capitală. Gabriela Firea: „Am reușit să închidem robinetul cheltuielilor inutile propuse de Nicușor Dan”
11.04.2024 | 09:30
PSD si PNL semneaza protocolul pentru Bucuresti la locale Anuntul facut de Gabriela Firea
Gabriela Firea și Sebastian Burduja au semnat protocolul de colaborare PSD-PNL pentru alegerile locale / Foto: Facebook, Gabriela Firea
ADVERTISEMENT

Gabriela Firea a anunțat, miercuri, că a semnat, alături de Sebastian Burduja, protocolul de colaborare al alianței PSD-PNL la alegerile locale din București

Gabriela Firea: „Bucureștiul poate redeveni orașul dorit de oameni”

Gabriela Firea a anunțat, miercuri, că a semnat, împreună cu liderul PNL București, Sebastian Burduja, protocolul de colaborare pentru alianța electorală la algerile locale, între PSD și PNL.

ADVERTISEMENT

„Am semnat împreună cu domnul Sebastian Burduja, președintele PNL București, protocolul de colaborare pentru alianța electorală la alegerile locale între cele două organizații politice din Capitala”, a scris Gabriela Firea pe contul Facebook.

Gabriela Firea spune că pentru proiectele majore ale Capitalei este necesară o colaborare între cele două forte politice, acesta fiind și sensul alianței electorale PSD-PNL, pentru ca orașul să „redevină dorit de oameni”.

ADVERTISEMENT

„Bucureștiul poate redeveni orașul dorit de oameni, o Capitală a viitorului. Pentru marile proiecte ale orașului este nevoie de o bună colaborare și acesta e sensul alianței electorale PSD PNL”, spune Firea.

Stoparea „cheltuielilor inutile” ale lui Nicușor Dan

Semnarea protocolului dă startul alcătuirii echipelor comune ale PSD și PNL pentru consiliile locale ale primăriilor de sector și pentru Consiliul General al Capitalei, mai spune fostul primar general.

ADVERTISEMENT

„Este un prim pas pentru formarea echipelor comune PSD PNL în consiliile locale ale celor șase sectoare și în Consiliul General al Municipiului București. Trebuie să formăm cele mai bune echipe alături de care să poată câștiga alegerile candidații noștri la Primăria Capitalei și la primăriile de sector”, se arată în postare.

Gabriela Firea subliniază că alianța între cele două partide și-a dovedit deja „eficiența” dând exemplu votul în Consiliul General pentru bugetul Bucureștiului. Firea a amintit și de „cheltuielile inutile” propuse de primarul general, Nicușor Dan, care au fost oprite.

ADVERTISEMENT

„În Consiliul General al Municipiului București, alianța dintre PSD și PNL își dovedește deja eficiența. Capitala are buget datorită votului consilierilor general social-democrați și a consilierilor generali liberali. Am reușit să închidem robinetul cheltuielilor inutile propuse de primarul general Nicușor Dan și să găsim resurse, de exemplu, pentru stimulentul destinat adulților cu dizabilități neplătit întreg de doi ani”, potrivit Gabrielei Firea.

Transport, termoficare, consolidarea clădirilor

Subiectele principale aflate pe agenda alianței electorale PSD-PNL vor fi traficul bucureștean, îmbunătățirea transportului în comun, consolidarea clădirilor cu risc seismic, investițiile în rețeaua de termoficare, în sănătate, educație și cultură.

„Traficul și soluțiile pentru un transport public de calitate, combaterea poluării, investițiile în sistemul de termoficare, consolidarea clădirilor de patrimoniu și a celor cu risc seismic, investițiile în sănătate și educație, cultura sunt temele centrale ale alianței electorale PSD PNL pentru Capitală”, încheie Gabriela Firea.

 

 

ADVERTISEMENT
„Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu face altceva decât bani”. Cum e...
„Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu face altceva decât bani”. Cum e căsnicia unei vedete din România cu un fost sportiv de peformanță
Viața bate filmul. Dezvăluirile incredibile ale unei foste spioane a Moscovei. Ce spune...
Viața bate filmul. Dezvăluirile incredibile ale unei foste spioane a Moscovei. Ce spune despre Putin și războiul din Ucraina
Divorț-șoc în familia Nadiei Comăneci. Numele marii campioane de la Montreal a fost...
Divorț-șoc în familia Nadiei Comăneci. Numele marii campioane de la Montreal a fost implicat într-un scandal matrimonial
A rămas fără plămân, după ce a fost operat de cancer, deşi avea...
A rămas fără plămân, după ce a fost operat de cancer, deşi avea TBC. Despăgubiri uriaşe pentru un pacient din Capitală după 9 ani de procese 
Vedeta care va împlini 75 de ani, dar arată ca o adolescentă! Îşi...
Vedeta care va împlini 75 de ani, dar arată ca o adolescentă! Îşi caută iubit, la 12 ani după divorţ: Poate fi intimidant!
În sânii goi, pe covorul roșu de la Cannes! Doar Bella Hadid poate...
În sânii goi, pe covorul roșu de la Cannes! Doar Bella Hadid poate să facă asta! Cum a apărut supermodelul / FOTO
Cum aflii data când ieși la pensie. Formula de calcul
Cum aflii data când ieși la pensie. Formula de calcul
De ce a murit, de fapt, marele actor Costel Constantin. Cum au arătat...
De ce a murit, de fapt, marele actor Costel Constantin. Cum au arătat ultimele ore din viața maestrului
Pensionarii cu venituri mărite în iunie. Când se va face plata
Pensionarii cu venituri mărite în iunie. Când se va face plata
Au apărut probleme în paradis? Mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu pe Internet: Când...
Au apărut probleme în paradis? Mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu pe Internet: Când cineva îți dă timpul lui, dăruiște și tu!
Florian Coldea, la DNA. Fostul șef al SRI, audiat într-un dosar de trafic...
Florian Coldea, la DNA. Fostul șef al SRI, audiat într-un dosar de trafic de influență și spălare de bani
Anul în care 3 imperii au vrut să dezmembreze națiunea română. Momentul care...
Anul în care 3 imperii au vrut să dezmembreze națiunea română. Momentul care putea schimba istoria țării