News

PSD strânge semnături pentru demiterea lui Clotilde Armand. ”Locuitorii sunt revoltați de halul în care a ajuns să arate Sectorul 1”

Clotilde Armand, amenințată de PSD. Social democrații au ieșit să strângă semnături pentru demiterea primarului din Sectorul 1.
31.07.2021 | 19:21
PSD strânge semnături pentru demiterea lui Clotilde Armand. ”Locuitorii sunt revoltați de halul în care a ajuns să arate Sectorul 1”
PSD strânge semnături pentru demiterea lui Clotilde Armand. ”Locuitorii sunt revoltați de halul în care a ajuns să arate Sectorul 1”. Foto: colaj Fanatik - sursa: Facebook
ADVERTISEMENT

PSD a ieșit sâmbătă să strângă semnături pentru demiterea primarului USR PLUS, de la Sectorul 1, Clotilde Armand. Străzile și trotuarele pline de gunoaie reprezintă motivul acestei acțiuni.

Social-democrații au postat, pe Facebook, imagini cu bucureștenii din Sectorul 1 care au semnnat pentru înlăturarea lui Clotilde Armand. Nici măcar căldura toridă din capitală nu a putut opri dezamăgirea și dezgustul locatarilor.

ADVERTISEMENT

”La peste 35° C, românii din #sectorul1 “s-au răcorit” astăzi semnând pentru demiterea primarului USR-ist Clotilde Armand.”, a scris, pe Facebook, Alexandru Petrescu, vicepreședintele PSD Sector 1.

De luni de zile, Sectorul 1 din București e îngropat în gunoaie. PSD strânge semnături pentru demiterea lui Clotilde Armand

”Am fost, din nou, alături de echipele de voluntari, într-o campanie door-to-door, în zona de case de pe Șoseaua Chitilei și la blocurile din Bd. 1 Mai. Am vorbit cu foarte mulți locuitori revoltați de halul în care a ajuns să arate #capitalacapitalei.

ADVERTISEMENT

De ce semnează oamenii? Uitați-vă pe imaginile surprinse pe Str. Bacului, Str. Liniștei și multe altele, în această dimineață în #sectorul1”, spune Alexandru Petrescu, vicepreședintele PSD Sector 1.

Potrivit acestuia, străzile laterale și trotuarele sunt pline de grămezi de gunoaie, trunchiuri de copac și crengi.

Alexandru Petrescu consideră că oamenii sunt profund nemulțumiți de dezastrul din administrația publică. ”Sectorul este neadministrat, spațiul urban este căzut în degradare”,  a mai scris vicepreședintele PSD Sector 1.

ADVERTISEMENT

Pe pagina de Facebook, social democrații din sectorul 1 au anunțat că zilnic vor fi echipe pe teren gata să discute cu oamenii și să adune semnături de la aceștia, din cauza haosului creat de către administrația USR-PLUS.”

Dan Tudorache, despre Clotilde Armand: ”Victorii pe Facebook, înfrângeri în instanță”

Fostul primar din Sectorul 1 a transmis vineri, 30 iulie, un mesaj dur în care o atacă furtunos pe Clotilde Armand.

”Din gură și din taste, primarul validat se prezintă, oricui este dispus să o creadă, ca un super-erou venit să scoată Sectorul 1 din ghearele hrăpărețe ale mafiilor de tot felul, repurtând victorii pe bandă, întru binele cetățenilor.

ADVERTISEMENT

În meandrele concretului însă, mai exact în instanțele de judecată, procesele se pierd unul după altul. Așa se face că acum conturile primăriei sunt blocate, ca urmare a executării silite obținute de operatorul de salubritate Romprest, iar banii încasați în ele merg de urgență către așa-zisa “mafie”.
Eu vă tot spun despre habarnism, despre incompetență, dar voi Batman, Batman.
Vin vremuri grele peste Gotham, cu clovni la conducere”, a scris Tudorache.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri