Sport

PSG a găsit înlocuitor pe măsură pentru Messi și Mbappe. Șeicii din Qatar oferă o sumă uriașă în schimbul lui Erling Haaland

Erling Haaland, mașina de goluri a lui Manchester City, e dorit de Paris Saint-Germain. Șeicii parizienilor ar putea plăti o sumă uriașă pentru transferul atacantului.
13.03.2023 | 17:22
PSG a gasit inlocuitor pe masura pentru Messi si Mbappe Seicii din Qatar ofera o suma uriasa in schimbul lui Erling Haaland
226 de milioane de euro e gata să ofere PSG pentru Haaland. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Fanii PSG-ului se tem că ar putea rămâne fără tripleta de vis formată din Lionel Messi, Neymar și Kylian Mbappe, iar conducerea clubului se gândește și la un plan B: aducerea lui Erling Haaland pe Parc des Princes.

Erling Haaland, dorit de PSG! Șeicii sunt dispuși să plătească nu mai puțin de 200 de milioane de lire sterline

În cazul în care Messi, Neymar sau Mbappe ar pleca de la Paris Saint-Germain, șeicii au pus ochii pe o altă vedetă care ar putea să le suplinească fără probleme absența. Este vorba despre nimeni altul decât Erling Haaland, golgheterul la zi din Premier League.

ADVERTISEMENT

Singura condiție este ca Neymar să nu plece de la PSG sau Lionel Messi să nu își mai prelungească înțelegerea cu parizieni, însă argentinianul este cel care are ultimul cuvânt.

PSG nu mai aruncă banii pe fereastră

În același timp, conducerea clubului vrea să fie extrem de atentă la respectarea fair-play-ului financiar, mai ales că poate fi sancționată. Așa că PSG nu va mai arunca atât de ușor cu sute de milioane de euro doar pentru un singur jucător.

ADVERTISEMENT

Neymar a fost pus deja pe lista transferuri, însă brazilianul s-a accidentat și ar putea rata ultima parte a sezonului. Doar salariul ăsta este undeva la 40 de milioane, la care se adaugă și cel al lui Messi și Mbappe.

Presa din Anglia a scris despre interesul lui PSG pentru Erling Haaland

Manchester Evening News a scris despre interesul lui PSG pentru Erling Haaland și șeicii sunt dispuși să plătească nu mai puțin de 226 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Erling Haaland a ajuns la 33 de goluri în 34 de meciuri în toate competițiile, însă jurnaliștii englezi afirmă că relația atacantului norvegian cu antrenorul Pep Guardiola nu mai e la fel de bună.

Erling Haaland, nemulțumit de stilul de joc al lui Manchester City

Starul ar fi deranjat de stilul de joc implementat de spaniol la Manchester City, care nu mai e ca în toamnă, când toate mingile ajungeau la norvegian.

ADVERTISEMENT

Conform celebrului cotidian L’Équipe, PSG vrea să renunțe la mai mulți jucători în vară, așa că banii nu ar fi neapărat o problemă. Pe lista directorului sportiv Campos se află Sergio Ramos, Bernat, Danilo Pereira, Renato Sanches, Carlos Soler, dar mai ales Neymar, pe care ar putea încasa cel puțin 70-80 de milioane de euro.


  • Cota NETBET pentru PSG: 1,73 este cota pentru „ambele marchează” la meciul PSG – Rennes

ADVERTISEMENT