Sport

PSG, anunț îngrijorător despre Neymar jr. Când va mai putea să joace starul brazilian

Brazilianul Neymar a fost operat la glezna dreaptă și va rata restul sezonului. Antrenorul lui PSG, Christophe Galtier, a oferit ultimele detalii despre situația atacantului.
01.04.2023 | 13:00
PSG anunt ingrijorator despre Neymar jr Cand va mai putea sa joace starul brazilian
Galtier, antrenorul lui PSG, a oferit informații despre situația lui Neymar. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Neymar le-a dat planurile peste cap celor de la PSG. Campioana Franței își dorea să se despartă de atacantul brazilian. Însă dincolo de refuzul categoric al acestuia, care vrea să-și ducă la bun sfârșit contractul, acum orice negociere este imposibilă din pricina accidentării grave suferită în februarie, la meciul cu Lille.

Christophe Galtier a oferit detalii despre starea lui Neymar: ”Este foarte trist, sunt atât de multe lucruri pe care nu le poate face”

În toamnă, Neymar a fost în formă excelentă. Însă totul s-a schimbat la Cupa Mondială. Brazilianul a suferit o accidentare la meciul cu Serbia, motiv pentru care a ratat următoarele meciuri din grupă.

ADVERTISEMENT

A revenit pe teren ulterior, dar lucrurile n-au mai stat la fel. Nici la națională, și nici după reluarea activității la echipa de club, PSG. Iar apoi a venit o nouă accidentare, la aceeași gleznă dreaptă, la meciul cu Lille. Și a fost nevoie de o intervenție chirurgicală.

Este pentru a 33-a oară când brazilianul este nevoit să lipsească de pe gazon din motive medicale. Iar statisticienii spun că este și cea mai lungă din carieră. Pentru că Neymar va rata nu mai puțin de 15 meciuri.

ADVERTISEMENT

O situație cu care jucătorul nu se simte deloc confortabil, spune antrenorul lui PSG, Christophe Galtier. Care a oferit ultimele detalii despre situația lui Ney.

”L-am văzut în pauza competițională, a venit de două ori la Camp des Loges pentru a-și evalua starea gleznei și pentru a urma protocolul de reabilitare.

ADVERTISEMENT

Desigur, suntem în strânsă colaborare cu personalul medical. Este destul de ușor să comunici la telefon și să-i urmărim astfel parcursul pe perioada reabilitării.

Când sunt accidentări atât de grave, prefer să-l las pe jucător să se concentreze asupra acestui proces. Ney este foarte trist, sunt atât de multe lucruri pe care nu le poate face”, a precizat Galtier, potrivit TuttoMercatoWeb.

ADVERTISEMENT

Neymar ar urma să revină la echipă după vacanța din vară. Și aceasta pentru că varianta unui transfer la Chelsea, acolo unde era dorit de patronul Todd Boehly, a căzut din pricina accidentării.

Și, în plus, brazilianul a refuzat inclusiv propunerea unor compensații din partea lui PSG și a decis să rămână la echipă până în 2027. An în care îi expiră actualul acord.

Cota NETBET pentru PSG: 2,17 este cota pentru „2-3 goluri în meci” la meciul PSG – Lyon.

ADVERTISEMENT
Tags: