Fotbal international

PSG pregătește o revoluție la nivelul lotului. Se anunță o campanie de transferuri răsunătoare

15.06.2020 | 16:35
PSG pregateste o revolutie la nivelul lotului Se anunta o campanie de transferuri rasunatoare
ADVERTISEMENT

Oficialii clubului PSG pregătesc o adevărată revoluție la nivelul lotului și anunță transferuri răassunătoare pentru această vară.

Directorul sportiv al campioanei din Ligue 1, brazilianul Leonardo, a confirmat deja plecările căpitanului Thiago Silva și a atacantului Edinson Cavani, dar parizienii mai pregătesc și alte despărțiri.

ADVERTISEMENT

Conform cotidianului spaniol As, care citează mai multe publicații francez, pe lista neagră a șefilor lui PSG se mai află fundașul dreapta Thomas Meunier, apărătorul stânga Layvin Kurzawa și atacantul Eric-Maxim Choupo-Moting.

Revoluție la PSG! Lotul va suferi schimbări majore

În încercarea de a se întări pentru a deveni o candidată permanentă la trofeul Champions League, PSG pregătește o adevărată revoluție pe piața transferurilor în această vară și se pregătește să cheltuie o ”căruță” de bani.

ADVERTISEMENT

Leonardo a anunțat că pierderea lui Thiago Silva va fi singura care nu va fi acoperită de un nou fotbalist, locul acestuia urmând a fi suplinit de ceilalți fundași centrali din lot: Marquinhos, Kimpembe, Kehrer, Diallo, Kouassi și Mbe Soh.

Pentru posturile de fundași laterali, PSG are pe listă câteva nume extrem de importante după ce și-a asigurat serviciile brazilianului Alex Telles de la FC Porto. Următoarea țintă a francezilor este muntenegreanul Adam Marusic de la Lazio, iar ca planuri de rezervă sunt Hamari Traore (Rennes), Ridle Baku (Mainz) sau Mattia De Sciglio (Juventus).

ADVERTISEMENT

PSG visează la Haaland

Însă, adevărata lovitură pentru PSG ar putea fi dată la mijlocul terenului, acolo unde se încearcă aducerea sârbului Sergej Milinkovic-Savic de la Lazio. Dacă nu vor reuși să-l aducă pe internaționalul sârb, parizienii au pus ochii pe tânărul Eduardo Camavinga de la Rennes.

În atac, PSG stă foarte bine chiar și cu plecarea lui Cavani. Alături de Neymar și Kylian Mbappe va juca argentinianul Mauro Icardi, cumpărat definitiv de la Inter Milano, Însă, șefii campioanei Franței încearcă să-și asigure viitorul, mai ales că cele două mari staruri ar putea pleca oricând spre un alt club.

ADVERTISEMENT

Astfel, parizienii se gândesc la norvegianul Erling Haaland, însă marea problemă o reprezintă faptul că ”Marele Blond” este în atenția tuturor marilor cluburi, iar cei de la Borussia Dortmund nu se gândesc decțt la o licitație financiară care le va umple conturile.

ADVERTISEMENT