Life

Puterea Dragostei, sezonul 4. Cine sunt cei 14 concurenți în căutarea dragostei, plecați în Turcia

Emisiunea „Puterea Dragostei”, de la Kanal D, și-a desemnat câștigătorii duminică, 5 septembrie, dar vine cu o surpriză uriașă pentru telespectatori.
06.09.2021 | 17:29
Puterea Dragostei, sezonul 4. Cine sunt cei 14 concurenți în căutarea dragostei, plecați în Turcia. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Show-ul matrimonial filmat în Turcia nu-și închide porțile și vine cu un nou sezon, care a fost difuzat deja luni, 6 septembrie, când cei de acasă au avut ocazia să-i cunoască pe noii concurenți.

Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea de la Puterea Dragostei, i-a prezentat pe cei 14 participanți care au plecat în căutarea dragostei și a sufletului pereche.

ADVERTISEMENT

Este vorba de 7 fete și 7 băieți, care au plecat în Turcia cu gânduri mari. Fiecare are în plan să-și întâlnească jumătatea și chiar să se căsătorească.

Cine sunt noii concurenți de la Puterea Dragostei. Sezonul patru a părut deja pe post

Adriana Mădălina Minea (24 ani) este originară din Giurgiu, dar locuiește în București. De profesie este cosmetician, mărturisind că a zburat prima oară cu avionul pentru a ajunge la emisiunea Puterea Dragostei, care se filmează în Turcia.

ADVERTISEMENT

Tânăra își dorește un partener de viață care să-i demonstreze că poate avea încredere în bărbați, asta pentru că în trecut a avut parte de mai multe relații toxice și chiar a fost înșelată. Are o stimă de sine ridicată și se consideră cea mai frumoasă fată din casa din Turcia.

Alina Elena Tiliță (25 ani) este din Focșani, dar locuiește de ani buni la Roma. Ca meserie este barista la un coffee shop. Ultima relație amoroasă s-a încheiat din cauza respectului care nu mai exista între parteneri.

ADVERTISEMENT

Elena Adelina Cocioabă (22 ani) este de origine din Țicleni, Gorj. Ea studiază în prezent la Facultatea de Pedagogie, ultima relație terminându-se după ce el a înșelat-o. Este în zodia Taur.

Marinela Ileana Bocretaș (24 ani) este din Cluj, dar profesează ca și hairstylist la Londra. Tânăra a impresionat cu povestea sa de viață, mărturisind că a fost dusă la un centru de plasament când avea 7 ani. A rămas fără tată la vârsta de 15 ani.

ADVERTISEMENT

Concurenta de la Puterea Dragostei sezonul 4 a dezvăluit că ține legătura cu mama sa și locuiește alături de surorile sale pe care le-a luat de la centrul de plasament.

Laura Denisa Dragna (19 ani) este cea mai tânără participantă a emisiunii matrimoniale. A absolvit recent liceul și locuiește în Bacău, recunoscând că și-a înșelat partenerul de viață cu „dușmanul” lui, asta după ce el călcase strâmb înainte.

Georgiana Elena Oprea (27 ani) este din Câmpulung, dar locuiește de mai mulți ani locuiește în Anglia, unde lucrează ca și operator producție la o tipografie. Tânăra este o fire romantică, deși a trecut prin mari dezamăgiri în iubire.

Geanina Meran (28 ani), Galați. Concurenta de la Puterea dragostei, sezonul 4, iubește moda și activează în domeniul textil. Este pasionată și de social media. Ultima sa relația s-a încheiat acum un an, după ce bărbatul a înșelat-o.

Puterea Dragostei sezonul 4. Cine sunt cei 7 băieți din Turcia

Claudiu Ionuț Porcaru (25 ani), Iași, zodia Capricorn. Este de meserie antrenor de fitness. Părinții lui au divorțat când avea 4 ani, când a ajuns să locuiască cu mama și sora sa. La 8 ani a rămas orfan de tată. Cea mai serioasă relație a durat 5 ani și își dorește o iubită fidelă.

Alexandru Gabriel Bazat (23 ani), Botoșani, zodia Scorpion. Are două job-uri: lucrează ca și kinetoterapeut, dar și antrenor personal. Părinții său au divorțat când el avea 12 ani și nu are o relație bună cu tatăl său.

Mama sa speră să vină acasă cu o parteneră de viață pentru că-și dorește să-l vadă însurat. Ultima relație s-a încheiat după 4 ani, după ce a fost înșelat.

Iacob Gagea (25 ani), Cluj, zodia Leu. Locuiește la Londra de la vârsta de 17 ani, dar are casă și în Constanța. Provine dintr-o familie numeroasă, având în total 12 frați. De profesie e agent de securitate.

A venit în show-ul de la Kanal D pentru a o găsi pe cea cu care să se însoare, după ce în trecut s-a iubit cu Roxana Buzoiu, o tânără care a fost concurentă în aceeași emisiune TV.

Bogdan Vlad Mureșan (20 ani), Clu, învață în Anglia și speră să ajungă antrenor de fotbal și dezvoltare sportivă. Până în prezent nu a avut nicio relație și niciodată nu face primul pas dacă nu primește semnalele necesare.

Concurentul este pregătit să lupte cu toate armele din dotare cu rivalii lui în dragoste. Se declară competitiv și vrea să ajungă până în Marea Finală.

Codruț Cătălin Șerban (21 ani), Galați. Spune despre el că este o fire prietenoasă, dar în același timp și vulcanică, posesivă și geloasă. Este pasionat de mașini și speră să ajungă până în finala emisiunii matrimoniale de la Kanal D.

A mărturisit că i-a plăcut mult de Roxana și Simona din primul sezon Puterea Dragostei și i-ar plăcea o întâlnire cu cea din urmă.

Nicușor Delcea (29 ani), Craiova, fotomodel. Este o fire ambițioasă și vulcanică și este pregătit să lupte pentru ceea ce-și dorește. Și-a înșelat partenera de viață, după ce aceasta a devenit posesivă.

Radu Valentin Dragne (25 ani), București, zodia Fecioară. A fost concurent și în sezonul anterior, unde a făcut istorie prin intransigența cu care le-a tratat pe fetele cu care a intrat în conflict.

Nu iartă niciun pas greșit al fetei pe care o place, dorindu-și ca aceasta să se concentreze exclusiv asupra lui. Iubește animalele și lucrează ca antrenor de fotbal.

ADVERTISEMENT