Life

Puya a dat lovitura după America Express. Cât case are, de fapt, fostul băiat rău din Sălăjan: „Mi-a cam dat cu construcții”

Puya s-a apucat de investiții în imobiliare. Participarea la America Express a fost de bun augur pentru fostul băiat rău din Sălăjan.
06.10.2023 | 13:51
Puya a dat lovitura dupa America Express Cat case are de fapt fostul baiat rau din Salajan Mia cam dat cu constructii
Puya a dat lovitura după participarea la America Express. Sursa foto: Instragram
ADVERTISEMENT

Puya, băiatul rău de altădată, este acum un familist convins, care investește banii cu cap. Participarea la America Express l-a readus în atenția publicului larg, iar acum abia mai față concertelor și emisiunilor, iar câștigul îl dă pe case.

Puya și-a cumpărat mai multe case

Puya nu mai este de mult băiatul rău care, pe vremea trupei La Familia, cânta cu alături de Sișu Tudor despre viața de cartier și ilegalități, acesta fiind și unul din motivele care l-au adus pe colegul său după gratii, cum chiar el spunea.

ADVERTISEMENT

După ce formația iubită de milioane de adolescenți s-a destrămat, Puya a reușit să se reinventeze. A cunoscut-o pe Melinda, care l-a cumințit, iar acum se bucură împreună cu cele trei fetițe ale lor de familia pe care și-au format-o.

Participarea în sezonul trecut al show-ului America Express l-a readus pe celebrul rapper în atenția publicului larg, în timp ce aceia care aveau prejudecăți au cunoscut o altă față a lui.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent al iubitei emisiuni de la Antena 1 este, de fapt, un familist convins, un soț și un tată grijuliu. Astfel că, banii pe care îi face din concertele și aparițiile televizate cărora recunoaște că abia le mai face față, îi investește în viitor.

Artistul iubește tradițiția

Mai exact, Puya calcă pe urmele lui Dorian Popa, și baga bani în case. Și-a construit o vilă cu trei etaje în cartierul sufletului său, Sălăjan. Dar, în același timp, și-a luat și o casă de chirpici lângă București- proiectul Puymici, precum și o locuință tradițională din Hunedoara.

ADVERTISEMENT

„Mi-a cam dat cu construcții… Mi-am făcut casă la Cernica, în regim propriu, cum am putut, apoi am vândut-o. După aceea, mi-am făcut o casă mare pe pământ, în București, în Sălăjan, o vilă.

M-am dus apoi la țară și am făcut o casă de lut, că am început să mă pricep. M-am mai dus, recent, și la Hunedoara și mi-am mai luat o casă de lemn. E o zonă acolo de case de semi-părăsite.

ADVERTISEMENT

E o casă din lemn de stejar foarte frumoasă, pe care vreau să o iau de acolo și să o mut, undeva mai aproape de București, dar vreau să păstrez lemnul ăla că nu mai gasești așa ceva. Ar fi păcat să fie dărâmate caselele alea tradiționale.

Eu îmi doresc să creez un loc în care, atunci când intri în casa aia, să simți tradiția, să vezi că s-a păstrat ceva, să ai un peisaj frumos. Vreau să păstrez autenticitatea aia, de la țară”, a declarat Puya în podcastul Fain și Simplu, găzduit de Mihai Morar pe YouTube. 

Puya nu fuge de muncă

Puya nu investește în casele sale doar resursa materiale, ci și timp. Iar când vine vorba de munca fizică, nu se ferește să pună osul la treabă și să se implice chiar în munca de pe șantier.

„Ăsta e proiectul Puymici de lângă București, e undeva prin zona Fundulea. Dar, deja s-au cam scumpit casele pe lângă București, nu mai pot să mai cumpăr nimic. Am 2500 metri pătrați de teren, dar s-a scumpit, nu pot să mă mai apropii.

Mie îmi place să lucrez eu, pun mâna și să fac. Lucrez cu unchiul lui nevastă-mea. Mă duc mai fac câte ceva pe acolo, mă duc să mă și relaxez. Pe mine asta mă relaxează. Eu nu lucrez așa ca Dorian, industrial. Eu sunt mai cu tradiția.

Am recondiționat casa asta din Hunedoara, mai facem încă una mai mică. Putem dormi acolo, mergem în week-enduri, de Crăciun, pot să dau muzică tare acolo!”, a completat Puya.

ADVERTISEMENT
"Şi-au ales locul, nu s-au dus la întâmplare". Două fete de 15 ani au murit după ce s-ar fi aruncat de pe un turn, în Hunedoara. Una dintre ele ar fi lăsat un bilet de adio
Nu s-a mai întâmplat niciodată în istoria fotbalului: 122 de meciuri la rând...
Nu s-a mai întâmplat niciodată în istoria fotbalului: 122 de meciuri la rând fără eșec pe teren propriu!
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Mădălina Ghenea le-a aprins imaginaţia fanilor cu ultimul pictorial. Apariţie electrizantă, în costum...
Mădălina Ghenea le-a aprins imaginaţia fanilor cu ultimul pictorial. Apariţie electrizantă, în costum de baie
Lista celor mai periculoase alimente din lume. Cinci alimente la care nu te-ai...
Lista celor mai periculoase alimente din lume. Cinci alimente la care nu te-ai aștepta să fie incluse
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
O mamă a câștigat titlul de Miss Venezuela. A urcat pe scenă cu...
O mamă a câștigat titlul de Miss Venezuela. A urcat pe scenă cu fiica sa
Este bomba momentului în fotbal! Gigi Becali nu se dezminte
Este bomba momentului în fotbal! Gigi Becali nu se dezminte
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru...
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru România, cu câteva condiții
O monedă românească valorează cât o garsonieră. Cine o are în casă poate...
O monedă românească valorează cât o garsonieră. Cine o are în casă poate spune că l-a lovit norocul
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română