Sport

Radaslavescu explică de ce a rămas la FCSB: “Nu contează ce semnale am primit”

Eduard Radaslavescu a explicat motivul pentru care a ales să rămână la FCSB, deși putea fi împrumutat la FC Botoșani, acolo unde ar fi jucat mai mult.
07.09.2023 | 20:15
Radaslavescu explica de ce a ramas la FCSB Nu conteaza ce semnale am primit
Radaslavescu explică de ce a rămas la FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Tânărul mijlocaș aș vicecampioanei României a spus că este pregătit să joace și indiferent că va intra 5 sau 10 minute pe meci, o va face cu plăcere și va da tot ce are mai bun pentru a-și face loc în echipa lui Elias Charalambous.

Radaslavescu explică de ce a rămas la FCSB

Eduard Radaslavescu a explicat motivul pentru care a ales să rămână la FCSB, deși Gigi Becali și-a dorit să îl împrumute la FC Botoșani, așa cum a spus pentru FANATIK, mai ales că în echipa moldovenilor ar fi putut să evolueze mai mult.

ADVERTISEMENT

Eduard Radaslavescu a înscris primul gol al României U20 în confruntarea cu Cehia U20, scor 2-0, fiind bucuros de reușita sa și de faptul că „tricolorii mici” au mai multă încredere în urma victoriei:

„Mă bucur pentru că mi-am ajutat echipa și că am câștigat meciul. Adversarul a fost foarte bun. Așa a fost strategia, mi-a ieșit azi, am reușit să câștigăm și ne dă incredere.

ADVERTISEMENT

Vreau să le mulțumesc tuturor suporterilor, ne-au dat un plus, e o senzație minunată când joci la națională. Așa am simțit în momentul ăsta, mă simt pregătit să joc, îmi aștept șansa la FCSB și vreau să profit de ea”.

„Eu am vorbit cu toată lumea, nu știu de ce semnal, eu mă pregătesc și când se apelează la serviciile mele, mereu voi da totul, indiferent că joc 5 sau 10 minute.

ADVERTISEMENT

Toată lumea știe ce înseamnă Portugalia, suntem fotbaliști și noi, mulți jucăm în Liga 1 și cred că putem obține un rezultat bun”, a mai spus Eduard Radaslavescu, la finalul meciului.

„Rezultatul e bun, dar am intrat timorați!”

Gabi Balint nu a fost bucuros de victoria obținută de România U20 și spune că fotbaliștii au intrat timorați: „Rezultatul e bun, dar noi am intrat temători, nu prea ne-am făcut ocazii, ei au tot atacat și au ratat. Nu știu ce să zic, mă așteptam la mai mult”.

ADVERTISEMENT

„Eu l-am remarcat pe Doru Andrei, care a executat perfect o lovitură liberă perfectă. În sfârșit mai văd un executant de lovituri libere. În rest, multă șansă și, din păcate, nu știu ce avem de perspectivă pentru echipa mare, mai avem de așteptat.

Popa, de bucurie, putea să-i rupă mâna lui Doru Andrei. Când spui că portarul e cel mai bun jucător, trebuie să tragi un semnal de alarmă. Popa a fost foarte bun azi. Portarii confrimă și aici, la portari stăm bine”, a spus și Ion Crăciunescu.


  • 1,98 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „nu marchează ambele echipe” la meciul Farul – FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: