Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Rădăslăvescu, înjurat de fanii Farului, Ngezana făcut „canibal” tot meciul! „Îl scoteam în minutul 20”. Sfat pentru puști: „Du-te și revii după 2 ani la FCSB!”

Specialiştii FANATIK SUPERLIGA au comentat schimbarea lui Eduard Rădăslăvescu în minutul 29 al meciului cu Farul. Au fost opinii pro şi contra Gigi Becali.
02.04.2024 | 10:15
Radaslavescu injurat de fanii Farului Ngezana facut canibal tot meciul Il scoteam in minutul 20 Sfat pentru pusti Dute si revii dupa 2 ani la FCSB
Rădăslăvescu, înjurat de fanii Farului, Ngezana făcut „canibal” tot meciul! „Îl scoteam în minutul 20” Sfat pentru puști: „Du-te și revii după 2 ani la FCSB!”. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

În minutul 29 al meciului dintre Farul şi FCSB, Eduard Rădăslăvescu a fost schimbat cu Octavian Popescu. Înlocuirea a fost întoarsă pe toate părţile în studio-urile tv, iar Gigi Becali a explicat şi motivele pentru care a făcut această modificare.

Rădăslăvescu, înjurat de fanii Farului, Ngezana făcut „canibal” tot meciul: “Du-te Rada şi joacă titular”

În direct la FANATIK SUPERLIGA, specialiştii prezenţi în studio au venit cu opinii pro şi contra acestei înlocuiri. Horia Ivanovici a dezvăluit că Rădăslăvescu a fost înjurat încă de la încălzire de fanii gazdelor, iar Ngezana a fost numit “canibal”.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiţă este dezamăgit de traiectoria pe care a luat-o cariera lui Eduard Rădăslăvescu, unul dintre jucătorii consideraţi de mare perspectivă în fotbalul românesc:

“Le-am dat un sfat fotbaliştilor care nu joacă la acest  cluburi. Le-am spus să meargă să joace, că nu ştiu cât poţi să joci acum la FCSB. Nu pot să spun că îi distruge cariera, i-o stopează.

ADVERTISEMENT

Sunt foarte dezamăgit de cum evoluează el. Eu aveam doi ani şi jumătate când a fost la Euro U-19. El era mai mic, era jucător de 2004 în teren. Mă uit la el că refuză să se ducă să fie un jucător bun la altă echipă.

Acceptă să joace la FCSB unde devine pe zi ce trece un anonim. Du-te Rada şi joacă titular meci de meci şi întoarce-te la FCSB un alt jucător peste un an sau doi”, a spus Stoichiţă la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

“După 20 de minute şi eu îl schimbam”

Alin Buzărin a spus că nu trebuie ca Rădăslăvescu că fie transformat într-o victimă, având în vedere că nu era deloc în meci. Mijlocaşul chiar s-a înjurat cu fanii din tribune, la o aruncare de la margine pentru FCSB:

“Noi îl transformăm pe băiatul ăsta într-o victimă, dar acum se vede tot ce zici. Nu poţi să ai ieşirea aia. La nivelul ăsta, nu poţi să îţi bagi şi să îţi scoţi ca un birjar. Un copil de 19 ani. 

ADVERTISEMENT

Dacă îi zicea «Bă, Grasule!». Avea şi dreptate dacă îi zicea aşa, că are câteva sute de grame în plus. Numai pe la noi văd de astea. Ăsta micu’ zice ce zice. A înjurat urât. Ne uităm şi noi la meciuri. Doar la noi se întâmplă să îşi bage şi să îşi scoată aşa”, a spus Buzărin.

Bănel Nicoliţă a fost de acord cu schimbarea lui Gigi Becali şi spune că l-ar fi scos chiar mai repede pe Eduard Rădăslăvescu, după prestaţia pe care a avut-o în meci: “După 20 de minute şi eu îl schimbam. Sincer… nu era concentrat la meci, nu era atent”, a spus Bănel.

Rădăslăvescu, înjurat de fanii Farului, Ngezana făcut „canibal” tot meciul! „Îl scoteam în minutul 20” Sfat pentru puști: „Du-te și revii după 2 ani la FCSB!”

ADVERTISEMENT