Fotbal international

Radu Banciu, atac violent la Ianis Hagi: “Taică-su trebuia să îl trimită la faianță, nu la fotbal”

19.10.2020 | 10:44
Radu Banciu atac violent la Ianis Hagi Taicasu trebuia sa il trimita la faianta nu la fotbal
Ianis Hagi, corijent cu Lech Poznan. Presa și fanii lui Rangers îl critică pe român
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi nu a avut evoluții foarte bune la ultima acțiune a echipei naționale și și-a atras o mulțime de critici. Jurnalistul Radu Banciu a izbucnit la adresa jucătorului de la Rangers despre care a spus că și-a greșit meseria.

Realizatorul emisiunii “Fotbal All Inclusive” a taxat și declarațiile lui Gică Hagi care și-a comparat fiul cu Zinedine Zidane, în presa austriacă, înaintea meciului direct de la Ploiești.

ADVERTISEMENT

La revenirea în Scoția, Ianis Hagi nu a fost folosit deloc de Steven Gerrard în confruntarea dintre Celtic și Rangers, meci câștigat de “protestanți’ cu 2-0. Radu Banciu a lansat un tir în emisiunea sa de la Look TV:

Radu Banciu, atac violent la Ianis Hagi: “Cum să compari gloaba asta cu Zidane?

„În materie de ridicol sunt două capitole de deschis în perioada asta: candidații Moldovei pentru Eurovision și discuțiile pe teritoriul României despre Ianis Hagi. În fiecare caz, nimeni nu își dă seama de ridicol. Noi vorbim despre Ianis Hagi ascultându-l de obicei pe tac’su.

ADVERTISEMENT

Cum să compari gloaba asta cu Zidane? Taică-su, din lipsa proprietății termenilor, fiindcă Hagi nu are nicio legătură cu exprimarea … e ca și cum ai pune un rus să vorbească în daneza veche, spune de Zidane, dar Ianis Hagi, dacă era coleg de școală cu mine, primea interdicție la sport.

“În loc să îl trimită la faianță, taică-su la trimis la fotbal!”

Ianis era printre ochelariștii ăia care își mâncau sandvișul cu pateu.El nici nu ar trebui lăsat să facă sport.

ADVERTISEMENT

La noi se vorbește despre care e poziția lui convenabilă, câte dă după ce intră, cu cine se înțelege mai bine, dar el e ca o băbuță care se uită la televizor. Nu e jucător de fotbal. Și-a greșit meseria. În loc să îl trimită la faianță, taică-su l-a trimis la fotbal!”, a spus Radu Banciu la Look Sport.

Gică Hagi: “Stilul lui de joc se aseamănă mai mult cu al lui Zinedine Zidane decât cu al meu. Dar pot trăi cu asta”

Într-un interviu pentru Derstandard, Gică Hagi a declarat că Ianis Hagi se aseamănă mai mult ca joc cu Zinedine Zidane pentru că poate lovi mingea bine cu ambele picioare:

ADVERTISEMENT

„Decisiv pentru transferul lui Ianis la Rangers au fost reputația clubului și faptul că Steven Gerrard și asistenul lui, Gary McAllister, l-au vrut. După calificarea în grupele Europa League, contra fostei mele formații, Galatasaray, Ianis a sărbătorit un debut foarte bun de sezon. Și în acel meci a fost singurul jucător de pe teren născut în Istanbul.

Spre deosebire de mine, el lovește mingea bine cu ambele picioare. Și e mai înalt. Stilul lui de joc se aseamănă mai mult cu al lui Zinedine Zidane decât cu al meu. Dar pot trăi cu asta”, a declarat Gică Hagi în interviul pentru Derstandard.

ADVERTISEMENT