Sport

Radu Banciu, ironic după întâlnirea dintre Vlăduța Lupău și Neymar: ”Îi dârdâiau ciolanele de frică”. Video

Jurnalistul Radu Banciu s-a amuzat pe seama fotografiei cu Vlăduța Lupău și Neymar Jr.
26.10.2021 | 17:17
Radu Banciu ironic dupa intalnirea dintre Vladuta Lupau si Neymar Ii dardaiau ciolanele de frica Video
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău, interpretă de muzică de petrecere din România, a postat o fotografie cu ea și starul brazilian al lui PSG, Neymar, care nu a trecut neobservată de jurnalistul Radu Banciu.

În maniera lui personală, Banciu a comentat întâlnirea dintre româncă și fotbalistul vicecampioanei Franței, de la meciul dintre PSG și RB Leipzig.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Radu Banciu despre visul împlinit al Vlăduței Lupău

Fotografia cu Vlăduța Lupău și Neymar a făcut valuri în presa din România, plasând în umbră meciul dintre PSG și RB Leipzig din Liga Campionilor.

Cântăreața a ținut să precizeze că a fost unul dintre visurile ei să-l întâlnească pe starul brazilian al cărui fan este și că nu putea să nu imortalizeze momentul pe care l-a împărtășit cu prietenii ei de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

”Cred că după Vlăduța Lupău aștepta una din Botswana să intre. La Neymar se intră ca la Cabinetul 2, la Elena Ceaușescu. Intrau să facă poze cu el, cum faci poze cu ursul. Nu cred că a întrebat-o foarte multe pentru că și dacă i-ar fi răspuns, el nu reținea.

Era ca în Fâșia Gaza. Am impresia că după ce a ajuns acasă și a pupat poza cu Vlăduța, cântăreața noastră de petrecere, s-a băgat în pat și stătea cu plapuma strânsă pe el, încă îi dârdâiau ciolanele de frică.

ADVERTISEMENT

Doar gândul de Vlăduța îl mai ține pe Neymar”, a comentat Radu Banciu în emisiunea ”Notele lui Banciu” de pe Look Sport.

Comentariul jurnalistului referitor la întâlnirea dintre Vlăduța Lupău și Neymar poate fi urmărit în finalul emisiunii la minutul 24:33.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a cumpărat tricoul lui Neymar la o licitație

Cântăreața Vlăduța Lupău este fan declarat al fotbalului și are o slăbiciune deosebită pentru brazilianul Neymar. Aceasta a dezvăluit că tricoul pe care l-a purtat la întâlnirea cu atacantul vicecampioanei Franței l-a cumpărat la o licitație.

Cântăreața a mai spus că se afla la momentul respectiv în Franța, pentru a-și trata o serie de afecțiuni medicale și că a profitat de acest lucru pentru a se întâlni cu idolul ei.

”Ce mi s-a întâmplat mie este un vis devenit realitate și mi se pare că a fost o șansă de unu la un milion să te apropii de o vedetă, așa cum este Neymar…”, spunea Vlăduța Lupău, după întâlnirea cu brazilianul Neymar.

Originară din Șimleul Silvaniei, Lupău este considerată ”voea de aur a Sălajului”. Cântăreața s-a stabilit de mai mulți ani în Cluj-Napoca și a înregistrat mai multe albume, abordând mai multe genuri muzicale.

ADVERTISEMENT