Life

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Jr, de nerecunoscut. Prin ce schimbare de look a trecut

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Jr, a trecut printr-o transformare radicală de look. Tânărul se afișează diferit de ceva timp.
04.10.2022 | 11:04
Cum arată în prezent Radu Ștefan Bănică. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Radu Bănică, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr, și-a schimbat look-ul. Tânărul în vârstă de 20 de ani este acum de nerecunoscut și și-a surprins fanii.

Radu Ștefan Bănică și-a lăsat plete

Radu Ștefan Bănică și-a lăsat plete. Pentru ca acestea să arate cât mai bine, s-a lăsat pe mâna hair-stylistului Adrian Perjovski, care l-a și vopsit, potrivit revista Avantaje.

ADVERTISEMENT

”Dincolo de culorile, tunsorile, coafurile și trendurile anului 2023, vrem să subliniem cu toții importanța refresh-ului constant al look-ului, a îngrijirii permanente și a adaptării aspectului nostru la mediu, la luna din calendar și la sezon atât pentru hair-styling și make-up, cât și pentru fashion”, a spus Adrian Perjovski jurnaliștilor.

Radu Ștefan Bănică, pasionat de modelling

Pasionat de modelling, Radu Ștefan Bănică se pregătește și de o prezentare fashion. Încă din copilărie fiul lui Ștefan Bănică Jr. spune că a avut o astfel de plăcere.

ADVERTISEMENT

”Mi-a plăcut de mic partea aceasta de fotografie, de modeling și consider că e tot din ramura artistică, până la urmă e o artă și asta, așa că îmi place!

Profesia mea va rămâne și va fi de actor pe scenă, asta este ce îmi doresc cel mai mult, la fel și muzica, iar pentru mine business-ul este un hobby și le îmbin de fiecare dată când pot”, a declarat artistul.

ADVERTISEMENT

Radu Ștefan Bănică este fiul lui Ștefan Bănică Jr., din relația pe care celebrul cântăreț a avut-o, vreme de cinci ani, cu Camelia Constantinescu, prima sa soție.

La cei 20 de ani, Radu Ștefan Bănică se bucură acum de notorietate și îi seamănă leit tatălui său. Într-un interviu în exclusivitate pentru FANATIK, tânărul a mărturisit că Ștefan Bănică Jr. l-a învățat să muncească pentru visurile sale și să nu se dea bătut niciodată.

ADVERTISEMENT

” (…) El mi-a dat și sfaturi în domeniu. Mi-a spus să mă concentrez la fiecare lucru pe care îl fac, ca să iasă bine. Și să îmi văd de drum indiferent de piedici, să nu mă dau bătut niciodată”, a declarat Radu Ștefan Bănică despre tatăl său.

ADVERTISEMENT