Fotbal intern

Gigi Becali, încă două ținte de la Viitorul. Vrea să-i transfere la FCSB pe Radu Boboc și pe Virgil Ghiță. EXCLUSIV

03.03.2020 | 20:00
Gigi Becali inca doua tinte de la Viitorul Vrea sai transfere la FCSB pe Radu Boboc si pe Virgil Ghita EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a intrat în Postul Paștelui și evită să mai dea declarații pe cât posibil. A anunțat că nu se mai implică la FCSB în aceste săptămâni de Post, dar continuă să-și facă strategia pentru sezonul viitor.

FANATIK a aflat că patronul celor de la FCSB a pus deja ochii pe doi dintre jucătorii lui Gică Hagi de la Viitorul. Cele două nume aflate în atenția lui Gigi Becali sunt Radu Boboc și Virgil Ghiță.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 2,17 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

Radu Boboc și pe Virgil Ghiță, cei doi jucători pe care Gigi Becali vrea să-i transfere de la Viitorul la FCSB

Cea mai mare bătaie de cap pentru patronul celor de la FCSB este linia de apărare. Gigi Becali s-a declarat în nenumărate rânduri dezamăgit de fundașii săi, pe care nu-i consideră la fel de bărbați ca jucătorii CFR-ului, spre exemplu.

ADVERTISEMENT

Becali nu a fost impresionat niciodată de Bogdan Planic, chiar dacă sârbul este unul dintre cei mai buni stoperi din campionat. Recent a intrat în gura patronului și Iulian Cristea, pentru faultul de roșu făcut în derby-ul cu Dinamo.

Transferul lui Andrei Miron este trecut la plusuri de către șeful roș-albaștrilor, care nu este entuziasmat nici de ce are pe benzile laterale. Vali Crețu este excepția de la regulă, dar nici el nu are dublură după plecarea lui Cristi Manea la CFR Cluj. Iar pe partea stângă, Panțîru, Momcilovici și Soiledis nu au scăpat de tirul patronului.

ADVERTISEMENT

În aceste condiți, Becali a început deja strategia de transferuri pentru la vară. Vrea doi jucători de la Viitorul lui Gică Hagi, fiind vorba despre Radu Boboc, 20 de ani, și Virgil Ghiță, 21 de ani.

Strategia patronului de la FCSB este să transfere cât mai mulți români under 21. Boboc și Ghiță fac parte din „schemă”

Gigi Becali a mai vorbit despre interesul său pentru Virgil Ghiță acum câteva săptămâni, declarând că vrea neapărat să-l cumpere pe stoperul lui Gică Hagi de la Viitorul sau pe Andrei Chindriș de la Botoșani.

ADVERTISEMENT

Chindriș, care-i place foarte mult omului de la Palat, este mai dificil și mai scump de adus în acest moment. Valeriu Iftime a avut și emisari de la Werder Bremen, la ultima întâlnire Botoșani – FCSB. Astfel că Becali încearcă de pe acum să-l antameze pe Virgil Ghiță, unul dintre titularii naționalei de tineret.

Iar Radu Boboc este o noutate apărută în agenda patronului FCSB. L-a plăcut pentru meciurile bune făcute în sezonul de toamnă la Viitorul, a văzut golul din foarfecă dat lui Dinamo, apoi s-a interesat mai îndeaproape de el. Gigi se gândește că i-ar putea obține pe cei doi mai ușor acum, când Hagi joacă în play-out cu Viitorul.

Toate aceste mutări sunt rodul unei strategii mai ample la FCSB. Patronul vrea în cel mai scurt timp să aibă o echipă numai din jucători români și cu cât mai mulți internaționali de tineret. În acest moment, la roș-albaștri, sunt 7 nume care se încadrează în schema lui Becali: Andrei Vlad, Dennis Man, Florinel Coman, Olimpiu Moruțan, Răzvan Oaidă, Darius Olaru și Adrian Petre.

  • 25 de meciuri și două goluri este CV-ul lui Radu Boboc, 21 de ani pe 24 aprilie 2020, în acest sezon de primă ligă. Cota sa este de 1,3 milioane de euro
  • 16 partide și un gol are Virgil Ghiță în actualul campionat, stoperul mai disputând pentru Viitorul două meciuri în preliminariile Europa League. Cota sa actuală este de 1.000.000 de euro
ADVERTISEMENT