Sport

Radu Drăgușin e omul momentului în Europa, dar Mădălina Ghenea nu a auzit de el: „L-am căutat pe Google!”

După transferul la Tottenham, Radu Drăgușin a devenit omul momentului în Europa. Cu toate acestea, fotomodelul Mădălina Ghenea susține că nu a auzit de fundașul echipei naționale.
13.01.2024 | 00:33
Radu Dragusin e omul momentului in Europa dar Madalina Ghenea nu a auzit de el Lam cautat pe Google
După transferul la Tottenham, Radu Drăgușin a devenit omul momentului în Europa. Cu toate acestea, Mădălina Ghenea nu a auzit de fundașul echipei naționale. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin a devenit omul momentului în Europa după ce s-a transferat la Tottenham. Mădălina Ghenea susține că nu a auzit de fostul jucător de la Genoa. Fundașul central al echipei naționalei a devenit și cel mai scump transfer din istoria fotbalului românesc.

Radu Drăgușin e omul momentului în Europa, dar Mădălina Ghenea nu a auzit de el

Mădălina Ghenea a mărturisit că nu a auzit de Radu Drăgușin, omul momentului în Europa. Românca a susținut o serie de întrebări și răspunsuri pe Instagram cu fanii săi, iar acolo a fost întrebată: “Ce părere ai despre transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham?”

ADVERTISEMENT

Modelul și actrița din România a răspuns: “A trebuit să-l caut pe Google! Nu știam cine este. Nu mă pricep. Oricine face România mândră are nevoie de sprijinul nostru!” și a pus o captură de ecran.

Captura de ecran a Mădălinei Ghenea alături de răspunsul despre Radu Drăgușin.
Captura de ecran a Mădălinei Ghenea alături de răspunsul despre Radu Drăgușin.

Radu Drăgușin, cel mai scump transfer din istoria fotbalului românesc

Radu Drăgușin a scris istorie odată cu transferul la Tottenham. Fundașul central de 21 de ani a devenit protagonistul celui mai scump transfer din fotbalul românesc. Londonezii l-au adus pe Drăgușin de la Genoa în schimbul sumei de 25 de milioane de euro, plus alte 5 milioane de euro bonusuri.

ADVERTISEMENT

Recordul era deținut de mai bine de 20 de ani de Adrian Mutu. În august 2003, AC Parma îl ceda pe “Briliant” în Premier League, tot la Londra, dar celor de la Chelsea, pentru 19 milioane de euro. De menționat că în acea vreme sumele de transfer erau mult mai mici decât în prezent, iar Mutu era la acea vreme era printre cei mai scumpi fotbaliști din lume.

Tot în acel an se transfera și Cristian Chivu. Al treilea cel mai scump transfer din istoria fotbalului românesc. Fundașul pleca de la Ajax Amsterdam și semna cu AS Roma. Mutarea lui Chivu i-a costat pe italieni atunci suma de 18 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Top 5 cele mai scumpe transferuri pentru jucătorii români

  1. Radu Drăgușin – 25 de milioane de euro (Genoa –> Tottenham – 2024)
  2. Adrian Mutu – 19 milioane de euro (Parma –> Chelsea – 2003)
  3. Cristian Chivu – 18 milioane de euro (Ajax –> AS Roma – 2003)
  4. Răzvan Marin – 12,5 milioane de euro (Standard Liege –> Ajax 2019)
  5. Dennis Man – 11 milioane de euro (FCSB –> Parma 2020)