Sport

Radu Drăgușin la AC Milan? Anunțul surpriză al presei din Italia

Presa din Italia a făcut un anunț surpriză. Fundașul român Radu Drăgușin ar putea ajunge la AC Milan în urma unui schimb de jucători cu Genoa.
03.07.2023 | 21:26
Radu Dragusin la AC Milan Anuntul surpriza al presei din Italia
Radu Drăgușin ar putea ajunge la AC Milan sub formă de împrumut. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Radu Dragușin a impresionat în sezonul trecut, când a ajutat-o pe Genoa să revină pe prima scenă a fotbalului din Italia. După Napoli, AC Milan și-a manifestat interesul pentru internaționalul român. Fundașul ar urma să fie implicat într-un schimb între actuala sa echipă și clubul lui Stefano Pioli.

Radu Drăgușin la AC Milan? Anunțul surpriză al presei din Italia

Cota lui Radu Drăgușin a crescut fabulos, după evoluțiile de la Genoa, dar și după experientele de la naționala României. În urma actualizării din luna iunie, cota de piață a jucătorului român a crescut de la 5, la 8 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin ar putea fi, alături de Lorenzo Colombo, subiectul unui schimb de jucători între Genoa și AC Milan. Alberto Gilardino, antrenorul nou-promovatei în Serie A, îl vrea la Genoa pe tânărul atacant italian de la AC Milan, sub formă de împrumut.

În sezonul recent încheiat, Lorenzo Colombo a fost împrumutat de AC Milan la Lecce, unde a reușit să marcheze 5 goluri în campionat. Astfel, oficialii celor de la Genoa au început deja demersurile pentru un schimb de jucători.

ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin ar putea merge sub formă de împrumut la AC Milan

La fel ca Lorenzo Colombo, Radu Drăgușin ar urma să facă pasul pe San Siro sub formă de împrumut, până la finalul sezonului 2023/2024, potrivit presei italiene. În contractele celor doi jucători vor fi stipulate opțiunile unor transferuri definitive.

Mutarea ar urma să se oficializeze, dacă AC Milan își va da acordul, iar Genoa îl va dori în continuare cu insistență pe tânărul atacant al „rossonerilor”. Conform transfermarkt.com, Lorenzo Colombo are o cotă de piață de 5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

În sezonul 2022/2023, Radu Drăgușin a adunat 40 de partide la Genoa, reușind să înscrie patru goluri. Fundașul central a devenit, odată cu actualizarea cotelor de piață, cel mai valoros fotbalist român la egalitate cu Răzvan Marin.

În ultimul sezon, Radu Drăgușin a evoluat sub formă de împrumut la Genoa de la Juventus, însă „Bătrâna Doamnă” l-a cedat definitiv pe jucătorul român pentru 5,5 milioane de euro. La fel ca AC Milan, Napoli își dorește să obțină împrumutul lui Radu Drăgușin, cu opțiunea unui transfer definitiv, anunță presa din Italia.

ADVERTISEMENT

Campioana Italiei este dispusă să-i cedeze la schimb, tot sub formă de împrumut, pe mijlocașii Alessio Zerbin și Gianluca Gaetano. Florin Manea, impresarul lui Radu Drăgușin, a susținut că Genoa este dispusă să-l vândă pe Radu Drăgușin pentru 40 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT