Life

O boală grea l-a silit pe Radu Pietreanu să recurgă la o soluție extremă: “Trebuie să cheltui cam toți banii”

Radu Pietreanu a vorbit despre cea mai dificilă perioadă din viața sa. Actorul a aflat că are o boală cumplită și a fost nevoit să-și cheltuie toți banii pe care îi avea.
11.03.2022 | 18:03
O boala grea la silit pe Radu Pietreanu sa recurga la o solutie extrema Trebuie sa cheltui cam toti banii
O boală grea l-a silit pe Radu Pietreanu să recurgă la o soluție extremă
ADVERTISEMENT

Radu Pietreanu a fost implicat de-a lungul timpului într-o mulțime de proiecte din care a câștigat bani frumoși. Actorul, devenit cunoscut datorită grupului de comedie “Vacanța Mare”, a mărturisit că a cheltuit tot ce a câștigat pentru a-și salva viața.

O boală grea l-a silit pe Radu Pietreanu să recurgă la o soluție extremă: “Trebuie să cheltui cam toți banii”

Cunoscutul actor a fost extrem de bolnav. Acesta a aflat că suferă de o boală cumplită, dar la momentul respectiv și-a rugat prietenii să țină totul secret. Radu Pietreanu a decis să se opereze la o clinică din străinătate, iar pentru tratament și-a cheltuit toți banii. Mai mult, și-a vândut și casa.

ADVERTISEMENT

În acel moment a realizat că sănătatea este foarte importantă și spune că nu este dispus să și-o sacrifice pentru carieră.

“S-a întâmplat să cheltui banii pe care-i strânsesem din televiziune, să rămân fără bani.  Acum am văzut că nu mai sunt așa ahtiat după bani, dacă mă sună cineva și mă întreabă ,’Vii să faci un spectacol?’ vin, dacă nu nu caut eu.

ADVERTISEMENT

Cu boala trebuie să cheltui cam toți banii, mi-am vândut și casa din București, tot. M-am mutat la Azuga, mi-au trebuit banii pentru tratament. Dacă aș fi investit, eram un mort bogat acum”, a spus Radu Pietreanu în podcastul lui Micutzu.

Actorul, devenit cunoscut datorită grupului “Vacanța Mare” din care a făcut parte, a vorbit și despre perioada în care a lucrat la diferite posturi de televiziune.

ADVERTISEMENT

“Eu mă credeam grozav, scriu patru spectacole pe an cu Vacanța Mare, când am intrat la PRO TV, scriam cam 15 spectacole pe an, vreo 30 de emisiuni. Am zis asta înseamnă greu, asta înseamnă muncă și banii era la fel mult mai mulți”, a mai spus actorul.

După mai mulți ani în care a muncit extrem de mult, Radu Pietreanu a realizat unde a greșit.

“În 10 ani de televiziune m-am descărcat ca o baterie. Mă prezentam în platou de față cu cameramanii, dădeam ce era mai bun în mine, nu râdea nimeni.

ADVERTISEMENT

Te descarci pentru că nu primești feedback, nu primești râs nu primești aplauze. Când după 10 ani m-am dus prin cârciumi cu chitara, iar publicul bătea cu palmele în masă și ridicau halbele, am zis asta e ce vreau, feedback instantaneu”, a mai dezvăluit actorul în podcastul lui Micutzu.

ADVERTISEMENT