Life

Cum se înțelege Radu Ștefan Bănică cu Andreea Marin și Lavinia Pîrva: “Avem o relație frumoasă”

Radu Ștefan Bănică a vorbit despre relația pe care o are cu Andreea Marin, dar și cu Lavinia Pîrva. Fiul lui Ștefan Bănică Jr. se înțelege bine cu ambele vedete.
15.02.2022 | 16:51
Cum se intelege Radu Stefan Banica cu Andreea Marin si Lavinia Pirva Avem o relatie frumoasa
ADVERTISEMENT

Radu Ștefan Bănică a dezvăluit că are o relație bună atât cu Andreea Marin, cât și cu Lavinia Pîrva, actuala soție a lui Ștefan Bănică Jr.

Tânărul de 20 de ani se înțelege bine cu “Zâna Surprizelor”, chiar dacă au trecut ani buni de la divorțul de îndrăgitul cântăreț. Radu Ștefan este foarte apropiat și de sora lui, Violeta.

ADVERTISEMENT

Mai mult, fostul concurent de la Te Cunosc de Undeva a mai spus că Andreea Marin l-a tratat întotdeauna ca pe propriul ei copil.

Radu Ștefan Bănică, despre relația cu Andreea Marin și Lavinia Pîrva

Radu Ștefan Bănică are o relație foarte bună cu Andreea Marin și cu Lavinia Pîrva, fosta, respectiv actuala parteneră de viață a tatălui său. Artistul a avut cuvinte de laudă la adresa celor două vedete.

ADVERTISEMENT

“Eu mă înțeleg foarte bine cu Andreea. Avem o relație frumoasă. Este mama Violetei.”, a declarat Radu Ștefan Bănică la Showbiz Report, la Antena Stars.

“Andreea te-a tratat ca și pe copilul ei. A ținut la tine foarte mult.”, a completat reporterul, iar tânărul a confirmat că prezentatoarea TV încă ține la el foarte mult, iar sentimentul este reciproc.

ADVERTISEMENT

“Da, a ținut și ține în continuare. Țin foarte mult la Andreea.”, a mai spus fiul juratului de la X Factor.

De asemenea, Radu Ștefan se înțelege foarte bine și cu Lavinia Pîrva, după cum a declarat în cadrul aceluiași interviu.

ADVERTISEMENT

“Foarte bine mă înțeleg cu Lavinia. Mereu am avut o relație de prietenie.”, a mai spus fiul cel mare al lui Ștefan  Bănică Jr.

Cum se înțelege Radu Ștefan cu sora lui, Violeta

Violeta (14 ani) este fiica Andreei Marin din căsnicia cu Ștefan Bănică Jr., iar Radu este foarte apropiat de aceasta. Cei doi își petrec adesea timpul împreună, iar adolescenta l-a vizitat în cafeneaua pe care a deschis-o recent în Capitală.

Radu Ștefan și Violeta ies în oraș, unde discută diverse lucruri. De altfel, sunt apropiați încă din copilărie, dar acum lucrurile sunt altfel, acum că amândoi au crescut, după cum a recunoscut tânărul.

“Avem o relație foarte bună. Mai ales acum, că a crescut. Are 14 ani, ieșim în oraș, bem o cafea, o limonadă, bârfim. Începe să fie relația aia frumoasă și sunt foarte recunoscător.

Nu-mi vine să cred că trece timpul așa. Am fost de mici apropiați, dar acum relația noastră se transformă, avem alte discuții, mai mature.

Vorbim despre ce băieți îi plac, despre ce fete îmi plac mie, adică suntem niște aliați, pot spune.”, a mai spus Radu Ștefan la Antena Stars.

ADVERTISEMENT