Life

Radu Vâlcan, dezvăluiri despre relația cu cei trei băieți: ”Sunt mai autoritar”

Radu Vâlcan, detalii despre legătura cu cei trei fii. Ce a declarat soțul prezentatoarei Adela Popescu despre creșterea lor.
14.07.2023 | 10:10
Radu Valcan dezvaluiri despre relatia cu cei trei baieti Sunt mai autoritar
Radu Vâlcan, detalii despre legătura cu cei trei fii. Ce a declarat soțul prezentatoarei Adela Popescu. Sursa foto. Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan a făcut mai multe dezvăluiri despre relația cu cei trei băieți: Alexandru, Andrei și Adrian. Renumitul moderator de la Insula Iubirii susține că este mai autoritar decât partenera sa de viață, Adela Popescu.

Radu Vâlcan, detalii despre legătura cu cei trei fii. Ce a declarat soțul prezentatoarei Adela Popescu

Radu Vâlcan este un tată foarte implicat și acum vine cu detalii despre legătura cu cei trei fii. Soțul prezentatoarei Adela Popescu a declarat că este mai sever, dar se descurcă foarte bine cu creșterea și educarea lor.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul prezentator de la Antena 1 încearcă să stea cât mai mult alături de cei mici, mai ales în vacanțe. Vedeta și frumoasa blondină merg frecvent în călătorii, chiar dacă nu este deloc ușor cu transportul și alte aspecte.

„Categoric sunt mai autoritar, dar cu drăgălăşenie. (zâmbește) E clar că eu ocup funcţia de polițist rău, dar cineva trebuie să o facă şi pe asta. E clar că sunt tată-de-copii-mai-mari.

ADVERTISEMENT

Reuşesc să relaţionez mult mai bine cu ei de când au mai crescut. Prima perioadă am cedat-o mamei lor, aşa cum cred că e și normal. Culmea e că mă descurc mult mai bine când sunt doar eu cu ei, fără mama lor.

Adică au un singur şef şi ştiu că nu e loc de întors”, a mărturisit Radu Vâlcan într-un interviu pentru revista viva.ro. Prezentatorul de la Insula Iubirii spune că cei doi băieți mai mari au grijă mereu de cel mic.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, moderatorul a mai subliniat că Adrian e mai gelos față de ceilalți doi frați. Vedeta este impresionată de cât de frumos se poartă și se protejează unul pe celălalt, chiar dacă există și certuri între ei.

Radu Vâlcan și Adela Popescu, vacanță în doi

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează un cuplu de foarte mulți ani și au multe lucruri în comun, unul dintre acestea fiind călătoriile. Cei doi pleacă în diverse locuri din străinătate și sunt bucuroși că în curând vor pleca singuri, fără copii.

ADVERTISEMENT

Celebrul prezentator de la Insula Iubirii și actrița au ales să meargă în Croația timp de 10 zile. E prima vacanță fără cei mici. Moderatorul și frumoasa blondină vor fi însoțiți și de alți adulți, precizând că vor pleca cu barca.

ADVERTISEMENT