Life

Radu Vâlcan, gest uimitor pentru Adela Popescu, fără ca prezentatoarea să știe: “N-a văzut mesajul. Dar nu-mi pasă”

Radu Vâlcan a făcut un gest uimitor pentru Adela Popescu, fără ca vedeta să știe. Ce a postat pe rețelele sociale soțul prezentatoarei.
05.06.2023 | 14:16
Radu Valcan gest uimitor pentru Adela Popescu fara ca prezentatoarea sa stie  Na vazut mesajul Dar numi pasa
Ce gest uimitor a făcut Radu Vâlcan pentru Adela Popescu. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan a făcut un gest uimitor pentru Adela Popescu. Prezentatoarea de televiziune nu a știut nimic, iar soțul ei a postat o imagine rară cu ea pe rețelele sociale.

Adela Popescu, gest uimitor din partea lui Radu Vâlcan, fără să știe

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz și sunt împreună din 2010, din perioada în care s-au cunoscut pe platourile de filmare. S-au căsătorit în 2015, iar de atunci au devenit părinți de trei ori.

ADVERTISEMENT

Cei doi au vorbit, de mai multe ori, despre relația lor și nu se ascund atunci când își împărtășesc sentimentele public, în mediul online. Prezentatorul de la Antena 1 își iubește foarte mult soția și o apreciază, lucru care se vede și din postările și declarațiile sale.

Radu Vâlcan a vrut să posteze o fotografie cu soția lui nemachiată și a întrebat-o dacă poate face acest lucru. Fosta prezentatoare de la Vorbește lumea nu i-a răspuns în timp util, deoarece era la filmare, iar soțul ei a postat imaginea oricum.

ADVERTISEMENT

În descrierea fotografiei, prezentatorul a avut numai cuvinte de laudă la adresa Adelei Popescu. Vedeta arată foarte bine fără machiaj, lucru cu care și internauții au fost de acord.

“Este la filmare. Așa că i-am trimis mesaj. Am întrebat-o daca este ok să postez poza asta. Nu a văzut mesajul. Dar nu-mi pasă. Când va fi să vadă, o să citească ce-am mai scris.

ADVERTISEMENT

Că este una dintre instantaneele mele preferate cu ea. Obosită, nemachiată, superbă!”, a scris Radu Vâlcan în dreptul imaginii cu partenera sa de viață, postată pe Instagram.

Adela Popescu nemachiată
Radu Vâlcan, imagine cu Adela Popescu nemachiată. Sursa foto: Instagram

Fanii, impresionați de felul în care arată Adela Popescu

Fanii au apreciat faptul că Adela Popescu și-a păstrat naturalețea și că nu își editează fotografiile folosind diverse filtre. De asemenea, mulți au ținut să-l felicite pe Radu Vâlcan pentru felul în care a vorbit despre partenera lui de viață.

ADVERTISEMENT

“Este superbă într-adevăr, cred ca singura femeie din showbiz care se afișează fără make-up și filtre. Singura care are o frumusețe autentică ca aspect și gândire. O familistă și o adevărată doamnă care nu s-a mânjit cu noroi pe la TV pentru audiență”, a scris cineva în secțiunea de comentarii.

“Simplitatea ei o face una dintre cele mai frumoase femei din showbiz. Păcat ca cerințele astea, ‘la modă’, câștigă teren în fața a ceea ce a lăsat Dumnezeu pe pământ. Iar ție felicitări pentru respectul și iubirea pe care i le arăți soției tale, chiar și în fața întregii lumi”, a mai comentat un alt internaut.

ADVERTISEMENT