Life

Adela Popescu, implicată într-un nou proiect, după ce a luat o pauză de la televiziune: “Va fi ceva foarte tare”

După ce a luat o pauză de la televiziune, Adela Popescu e implicată într-un nou proiect. Vedeta a oferit câteva detalii pe pagina sa.
03.05.2023 | 15:29
Adela Popescu implicata intrun nou proiect dupa ce a luat o pauza de la televiziune Va fi ceva foarte tare
Adela Popescu este implicată într-un nou proiect. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

După ce anul trecut a decis să ia o pauză de la televiziune, Adela Popescu a anunțat că este implicată într-un nou proiect. Are legătură și cu Radu Vâlcan. Vedeta a oferit câteva detalii în mediul online.

Adela Popescu este implicată într-un nou proiect, după ce a luat o pauză de la televiziune. Despre ce e vorba

După ce a prezentat emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici, alături de Cabral, Adela Popescu a luat o pauză de la televiziune. La matinalul Vorbește lumea, vedeta a fost înlocuită de Lili Sandu.

ADVERTISEMENT

Pe rețelele sociale, Adela Popescu și Radu Vâlcan au anunțat că sunt implicați într-un proiect. Prezentatoarea s-a declarat foarte entuziasmată, motiv pentru care a ținut să împărtășească totul și cu cei care o urmăresc.

Vedeta a postat o imagine din mașină, alături de soțul ei. Deși a lipsit de pe micile ecrane în ultimele luni, Adela Popescu va putea fi văzută într-o nouă producție. Este vorba despre un lungmetraj pentru care filmările vor începe în curând.

ADVERTISEMENT

Filmările vor avea loc la Vama Veche, iar din distribuție va face parte și Radu Vâlcan. Prezentatoarea nu a dezvăluit prea multe despre film, ci doar faptul că este vorba despre o comedie.

“Salutare! Am plecat la Călimănești. Avem ceva foarte drăgut de făcut acolo și ne bucurăm pentru că nu am mai avut de mult așa o oră de stat noi doi în mașină să povestim chestii de adulți.

ADVERTISEMENT

Și ne-am mai dat seama de un lucru, că nu am apucat deloc să vă povestesc despre lungmetrajul pe care o să îl filmăm începând cu 6 mai. Pe 6 mai încep filmările în Vama Veche.

Este un lungmetraj în regia lui Petre Năstase și scenariul este superb, distribuția senzațională, iată-ne (n.r. arată spre ea și Radu Vâlcan) noi și ceilalți, normal că suntem senzaționali.

ADVERTISEMENT

Nu, serios acum, va fi ceva foarte tare. Este o supercomedie, este ceva foarte relaxant, este exact ce trebuie pentru.. nu stiu… ai chef să mergi la film, să te destinzi, mă rog.

De ce să vorbesc înainte să se întâmple lucrurile? Bun, deci noi pe 6 începem filmările în Vama Veche și o să vă ținem la current la fața locului”, a povestit Adela Popescu pe rețelele sociale.

De ce a decis Adela Popescu să ia o pauză de la televiziune

În ultimii ani, Adela Popescu a muncit foarte mult. Încă din 2015, aceasta a prezentat matinalul de la Pro TV, cu întreruperi atunci când a fost însărcinată. Vedeta este foarte ocupată, mai ales că e mama a trei băieți, dintre care unul are aproape doi ani.

Din acest motiv, anul trecut a decis să se retragă o perioadă din televiziune. După ce a filmat Sunt celebru, scoate-mă de aici în Republica Dominicană, unde a stat timp de câteva luni, vedeta a decis să se concentreze mai mult pe viața de familie.

“A fost o alegere. Eu mi-am dorit, după niște ani în care am muncit foarte mult, cu copii foarte mici. M-am trezit că sunt foarte obosită, realmente. Nu mai puteam să fiu creativă, nu mai puteam să ofer nimic din ce știu eu că pot.

 Atunci, am zis că trebuie să punem puțin stop, stăm puțin pe acasă, dormim, mâncăm, stăm cu copiii mai mult sau mai puțin, ieșim cu prietenii, nu ne grăbește nimeni, nu ne sună nimeni să ne trimită în anumite locuri și abia apoi când mă simt mai cu desaga plină, o să mă întorc.

Da, acum au început, bineînțeles, niște discuții. Analizăm ce variante ar fi, ce ne place și ce ni se potrivește. O să mă vedeți, sigur”, a declarat Adela Popescu pentru ego.ro.

ADVERTISEMENT