Life

Radu Vâlcan, imagini emoționante. Le-a arătat fanilor un filmuleț neașteptat cu Adela Popescu

Radu Vâlcan și-a impresionat fanii după ce a postat un filmuleț neașteptat. Acesta le-a arătat mai multe imagini de colecție cu soția sa, Adela Popescu.
28.01.2022 | 19:14
Radu Valcan imagini emotionante Lea aratat fanilor un filmulet neasteptat cu Adela Popescu
ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan a reușit să-și surprindă fanii cu una dintre ultimele sale postări.

Prezentatorul Tv a arătat mai multe imagini de colecție cu frumoasa sa soție.

Internauții au fost foarte uimiți și au reacționat imediat.

Radu Vâlcan, imagini emoționante. Le-a arătat fanilor un filmuleț neașteptat cu Adela Popescu

Cunoscutul prezentator și-a emoționat fanii. Acesta a postat câteva secvențe dintr-un film cu Adela Popescu, de pe vremea când aceasta era copil. Ceea ce au observat toți imediat este faptul că, actrița nu s-a schimbat foarte mult.

În imaginile făcute publice de Radu Vâlcan, Adela Popescu este tunsă la fel ca și acum și este la fel de zâmbitoare.

ADVERTISEMENT

În filmare, prezentatoarea a fost surprinsă în timp ce cânta împreună cu alți copii cunoscuta melodie Într-o zi, a celor de la Krypton.

Adela Popescu a fost pasionată de muzică

Îndrăgita prezentatoare a fost mereu pasionată de muzică. Înainte de a lucra în televiziune, aceasta a cântat o perioadă împreună cu trupa DJ Project. La acel moment, a fost aleasă să o înlocuiască pe Giulia Anghelescu.

ADVERTISEMENT

În anul 2005, și-a lansat primul album, Lacrimi de iubire, în timp ce juca și în telenovela cu același nume.

Apoi, s-a alăturat celor de la DJ Project, iar într-un interviu acordat în urmă cu ceva vreme, recunoștea că a fost o perioadă foarte frumoasă. A susținut zeci de concerte și publicul o adora.

ADVERTISEMENT

În anul 2016, Adela Popescu a devenit prezentatoarea emisiunii Vorbește lumea de la Pro Tv. După ce a rămas însărcinată a decis să renunțe la marea ei pasiune. Aceasta explica că devenise imposibil să meargă la concerte sau în turnee.

“Pornirea pe care eu o aveam cred că e ceva foarte rar. D-aia îmi pare rău că nu reușesc să mă reîntorc la asta, pentru că eram o fiară când venea vorba de muzică.  A fost pentru mine o poartă deschisă către lume.

ADVERTISEMENT

Pentru mine era o evadare. Îmi imaginam lucruri, mă vedeam în diferite ipostaze, în orice caz, pe scenă. Am cântat Laura Stoica foarte mult timp, am cântat Loredana Groza foarte mult timp.”, spunea vedeta în podcastul realizat de Horia Brenciu.

ADVERTISEMENT