Sport

Rafael Leao putea fi eroul lui AC Milan, dar s-a făcut de râs. Cum a greșit portughezul

În minutul 34 al confruntării dintre AC Milan și Newcastle, Rafael Leao putea fi eroul milanezilor, însă s-a făcut de râs când a încercat să-și umilească adversarii.
19.09.2023 | 21:43
Rafael Leao putea fi eroul lui AC Milan dar sa facut de ras Cum a gresit portughezul
Rafael Leao putea fi eroul lui AC Milan, dar s-a făcut de râs. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT

La prima prezență în UEFA Champions League din 2003, Newcastle a fost dominată copios în prima repriză de către milanezi, care au șutat de șase ori la poartă în primele 20 de minute, lucru care nu s-a întâmplat niciodată în istoria „rossonerilor”.

Rafael Leao putea fi eroul lui AC Milan, dar s-a făcut de râs

Rafael Leao s-a făcut de râs în duelul dintre AC Milan și Newcastle, mai precis în minutul 34, atunci când a încercat să-și ridiculizeze adversarii și să înscrie un gol superb.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, execuția lui Rafael Leao nu i-a ieșit, iar starul portughez a sfârșit prin a se face de râs și prin a irosi o ocazie mare de gol, prin care AC Milan putea deschide scorul.

În cele din urmă, partida s-a termina la egalitate, scor 0-0, deși milanezii au avut marile ocazii de gol. Totuși, „coțofenele” au rezistat și au reușit să ia primul punct în grupă.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO AICI

„Vreau să scriu istorie la club!”

Rafael Leao și-a prelungit recent înțelegerea cu AC Milan, iar atacantul portughez a mărturisit că vrea să scrie istorie la clubul alături de care a câștigat un titlu de campion: „N-am vrut niciodată să plec, vreau să scriu istorie la club.

„M-am hotărât cu mult înainte să semnez prelungirea contractului”, a mai spus Rafael Leao, în cadrul unei conferințe de presă înaintea unui meci al naționalei Portugaliei, la preliminariile pentru EURO 2024.

ADVERTISEMENT

La meciurile amicale din vară, Rafael Leao a primit și banderola de căpitan a lui AC Milan, vorbind despre cât de bucuros este să o poarte: „Este un moment pe care îl așteptam de foarte mult timp.

Când am văzut că iese Theo i-am zis să-mi ofere banderola pentru că vreau să o port. Sper să o port și la meciurile importante. Sunt aici de patru ani, sunt mândru că în sfârșit s-a întâmplat acest lucru.

ADVERTISEMENT

Noii jucători care au venit sunt valoroși, au ridicat nivelul echipei. Clubul a procedat bine participând la acest turneu amical, este important să te lupți cu echipele puternice”.

ADVERTISEMENT