News

Raid de proporţii! Sălile World Class din Bucureşti, închise de ANPC! Anunţul pentru abonaţi. Exclusiv – Update

Şefii ANPC au confirmat pentru FANATIK că în urma unor controale efectuate miercuri, mai multe săli de fitness au fost închise.
14.02.2024 | 19:31
Raid de proportii Salile World Class din Bucuresti inchise de ANPC Anuntul pentru abonati Exclusiv  Update
„Avem o acțiune în desfășurare. Sunt câteva zeci de echipe pe teren, nu știu ce face fiecare dintre acestea. Aflu la finalul zilei de lucru”, a declarat președintele ANPC, Horia Constantinescu
ADVERTISEMENT
14-02-2024
17:36

Ce s-a descoperit în sauna unei săli World Class

Pe internet au început să apară imagini cu problemele din sălile World Class. Într-una dintre ele apare o saună dintr-o astfel de locație, iar în videoclipul postat se poate observa cum condițiile de igienă lasă de dorit.

Control de amploare al ANPC, miercuri, la sălile de fitness din Capitală, mai multe locaţii World Class fiind închise de către inspectori. Este vorba despre sălile InCity, Caro şi Titan.

ANPC confirmă închiderea mai multor săli World Class

“O să vă confirm ca sunt niște controale în derulare. Ce săli au fost închise o să dăm ulterior, în cursul zilei de astăzi, care sunt sălile care au fost închise. Tot ce pot să vă spun în acest moment este că are loc un control”, a declarat pentru FANATIK, directorul ANPC, Paul Anghel.

ADVERTISEMENT

La rândul său, Horia Constantinescu, preşedintele ANPC, a confirmat: “Avem o acțiune în desfășurare. Sunt câteva zeci de echipe pe teren, nu știu ce face fiecare dintre acestea. Aflu la finalul zilei de lucru”.

Într-un mesaj către abonaţi, transmis de una dintre sălile închise după controlul inspectorilor se arată: “Regretăm să te anuntam că locaţia World Class a fost închisa temporar prin decizia ANPC. Revenim cu veşti şi îţi mulţumim pentru înţelegere!”.

ADVERTISEMENT

Mesajul World Class pentru abonaţi

De altfel, într-un comunicat de presă remis ulterior, World Class România a confirmat controlul ANPC și închiderea unor locații. “În urma închiderii temporare a unor cluburi World Class din București, ca urmare a acțiunilor Corpului de Control al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, rețeaua de health & fitness World Class România dorește să transmită publicului un mesaj clar și transparent de angajament pentru respectarea tuturor normelor legale și de asumare a responsabilității pentru remedierea oricăror deficiențe identificate”, au transmis reprezentanţii companiei.

Aceştia nu au precizat despre ce fel de nereguli au descoperit inspectorii, dar au confirmat că au fost identificate anumite aspecte legate de conformitatea cu normele și reglementările în vigoare și în cazul anumitor cluburi World Class s-a dispus suspendarea temporară a activității.

ADVERTISEMENT

“Colaborăm strâns cu autoritățile competente pentru a remedia rapid și eficient toate aspectele care necesită intervenție. Siguranța, sănătatea și satisfacția membrilor noștri rămân prioritățile noastre principale, iar nevoile și preocupările lor sunt în centrul tuturor eforturilor pe care le depunem, zi de zi, în cluburile noastre”, dau asigurări cei de la World Class.

Totodată aceştia promit să ia toate măsurile de remediere și îmbunătățire a experienței în cluburi, pentru a oferi un mediu sigur și plăcut pentru toți membrii. “Ne cerem scuze pentru orice neplăceri sau inconveniențe ce pot fi cauzate de această situație și vă mulțumim pentru înțelegere și sprijin”, se încheie comunicatul World Class.

ADVERTISEMENT

Firma World Class Romania SA, pe care funcţionează aceste săli, a fost înființată în anul 2004, iar pe anul 2022 a raportat un număr de 307 salariați, cu o cifră de afaceri de 180.560.446 lei. Pierderile s-au cifrat la 19.138.564 lei.

World Class are peste 76.000 membri activi

Sediul social al firmei este în București, pe strada Ion Brezoianu nr. 27, Sector 1. Firma are 45 de puncte de lucru și 23 de piscine în întreaga țară, cu peste 76.000 de membri activi.

Sălile World Class oferă mai multe tipuri de abonament, Prepaid, Loyalty și Flexible. Spre exemplu, la World Class Incity, din Calea Dudești, una dintre sălile care au fost închise, un abonament Prepaid cu acces fulltime in cluburile World Class din categoria GOLD costă 792 euro (66 euro/lună).

În schimb, în categoria Loyalty, abonament anual cu plata lunară și perioadă contractuală minima de 12 luni, după care abonamentul se extinde automat cu perioade consecutive de câte o lună, preţul este de 873 de euro pe an (72,75 euro/lună), pentru ca în cazul unui abonament Flexible “Gold Fulltime 1 month rolling” să ajungă la 108 euro/lună.

ADVERTISEMENT
Tags: