Sport

Ralf Rangnick a găsit motivul eliminării rușinoase a lui Manchester United din Champions League: ”Au stat numai pe jos”

Manchester United a fost eliminată de Atletico Madrid în optimile Champions League, dar managerul Ralf Rangnick a găsit noi scuze pentru a acoperi jocul modest al formației sale.
16.03.2022 | 09:47
Ralf Rangnick a gasit motivul eliminarii rusinoase a lui Manchester United din Champions League Au stat numai pe jos
Manchester United a fost eliminată de Atletico Madrid în optimile Champions League, dar managerul Ralf Rangnick a găsit noi scuze pentru a acoperi jocul modest al formației sale. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Spaniolii s-au impus pe Old Trafford cu 1-0 cu un gol marcat de Renan Lodi la o fază în care englezii au acuzat un fault asupra lui Elanga în momentul în care elevii lui ”Cholo” Simeone au recuperat balonul.

Eliminarea lui Manchester United din Champions League l-a înfuriat pe Ralf Rangnick

La finalul partidei, managerul Ralf Rangnick a fost extrem de nervos și a pus eliminarea lui Manchester United din Champions League pe greșelile de arbitraj ale slovenului Slavko Vincic și pe antijocul prestat de Atletico Madrid.

ADVERTISEMENT

”În repriza a doua nu știu dacă s-a jucat două minute fără ca vreun jucător de la Atletico să nu cadă pe gazon. Au fost niște decizii curioase ale arbitrului, iar faptul că a dat patru minute de prelungire a fost o glumă.

Atletico joacă așa de 10 ani. Este felul lor de a vedea fotbalul. Pentru ei era mai important să nu primească gol, decât să marcheze. Atletico joacă în Champions League cu stilul ăsta de fotbal și nu este deloc ușor în fața lor.

ADVERTISEMENT

Cred că am avut o primă repriză foarte bună, am încercat să facem ce am lucrat la antrenamente, dar nu ne-a ieșit așa cum plănuisem. Nu ar fi trebuit să intrăm în dezavantaj la pauză. A fost un fault clar pe atacul nostru, dar arbitrul nu a văzut la fel”, a declarat managerul german, conform cotidianului spaniol Marca.

Simeone, atacat de fanii englezi

Această eliminare rușinoasă a lui Manchester United vine să-i strice palmaresul superstarului Cristiano Ronaldo, care, la fel ca și marele său rival Leo Messi, este la al doilea sezon consecutiv când părăsește Champions League în optimile de finală.

ADVERTISEMENT

Finalul partidei Manchester United – Atletico Madrid a fost umbrit de gestul fanilor englezi, care l-au luat la țintă pe antrenorul oaspeților, Diego Simeone, cu tot ce aveau la îndemână. Gesturile argentinianului, coroborate cu frustrarea dată de rezultat, ca și față de unele decizii ale arbitrului, au dus la ieșirea necontrolată a suporterilor.

Imediat după fluierul de final, ”Cholo” a declanșat sprintul către vestiare, devenit marcă proprie în ultima vreme. Însă, înainte de a intra în tunel, a ajuns într-o zonă ocupată de fanii englezi. Iar aceștia l-au luat la țintă cu recipiente pentru băuturi și obiecte. Fără ca antrenorul spaniolilor să reacționeze.

ADVERTISEMENT