Life

Raluca Aprodu, actrița din serialul Vlad, dezvăluiri din spatele camerelor. Ce spune despre colegi

28.09.2020 | 17:25
Raluca Aprodu actrita din serialul Vlad dezvaluiri din spatele camerelor Ce spune despre colegi
Raluca Aprodu, actrița din serialul Vlad, dezvăluiri din spatele camerelor. Ce spune despre colegi. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Raluca Aprodu (35 de ani) este ultima vedetă intrată în proiectul serialului „Vlad” difuzat la Pro TV. Soția lui Tudor Istodor va putea fi urmărită în sezonul cu numărul patru al producției, artista mărturisind că are multe surprize pentru fanii săi.

Frumoasa vedetă o interpretează pe Ivana, personajul care va avea o legătură cu protagonistul principal, Vlad. Ivana este o „femeie autentică” și este soția lui Drăgoi, personaj care va intra în scenă datorită lui Tudor Chirilă începând de luni, 28 septembrie.

ADVERTISEMENT

„Mi-a plăcut foarte mult personajul pe care l-am avut de interpretat, acesta a fost unul dintre motivele pentru care m-a bucurat foarte mult că am jucat în Vlad”, a declarat Raluca Aprodu într-un interviu pentru click.ro.

Raluca Aprodu, mărturisiri despre rolul jucat în serialul „Vlad”

„Mi-a plăcut foarte mult Ivana, personajul meu, replicile pe care le-am dat, scenele pe care le-am avut de jucat. E o femeie autentică”, a completat vedeta care a dezvăluit cum se înțelege cu colegii de echipă, printre aceștia numărându-se Tudor Chirilă și Adrian Nartea.

ADVERTISEMENT

Raluca Aprodu a mărturisit că îi știe pe ambii de foarte mult timp, așadar nu a avut nicio problemă să joace alături de ei. În plus, actrița a mai colaborat în trecut cu regizorul serialului,  Jesus del Cerro, alături de care a făcut „Contra timp”, unde a avut rolul unei polițiste.

„Pe Adi Nartea îl știu de 17 ani, am fost prieteni foarte buni și ne știm foarte bine. Iar pe Tudor, la fel, îl știu de foarte mulți ani, ne știm între noi, oamenii din echipă.

ADVERTISEMENT

Pe Adrian Silisteanu și pe Jesus del Cerro îi știu de când aveam 22 de ani. Cu Jesus del Cerro am făcut «Contra Timp» 1 și 2”, a mai adăugat actrița din serialul „Vlad”.

Întrebată care au fost cele mai grele scene pe care a fost nevoită să le interpreteze în producția de la Pro TV, actrița a dezvăluit că au fost cele în care trebuia să fie bătută de soțul ei din serial, nimeni altul decât actorul și solistul trupei Vama, Tudor Chirilă.

ADVERTISEMENT

„Nu știu ce înseamnă grele, însă dificil din punct de vedere tehnic au fost scenele alea în care trebuia să mă bată Tudor Chirilă (n.r. Ivana va avea o legătura cu Vlad). Presupune un soi de atenție în plus față de actorie. Nu mai grele decât celelalte”, a mai spus Raluca Aprodu.

ADVERTISEMENT