Life

Raluca Bădulescu, sacrificii pentru o viață de lux: “Prefer să mănânc covrigi și să îmi cumpăr piese vestimentare scumpe”

Raluca Bădulescu adoră hainele și în speciale vestimentațiile scumpe, de lux. Vedeta a povestit ce ar face, dacă ar fi nevoie, pentru a avea ținutele dorite.
19.08.2022 | 16:59
Raluca Badulescu sacrificii pentru o viata de lux Prefer sa mananc covrigi si sa imi cumpar piese vestimentare scumpe
Raluca Bădulescu și noul ei iubit, Rareș s-au distrat în Vamă. Ce sacrificii ar face vedeta pentru o haină scumpă. Sursa foto: Facebook/Instagram
ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu a petrecut o vacanță de vis, pentru prima dată, în Vama Veche. A fost impresionată de stațiunea de la malul mării, dar spune că nimic nu poate înlocui destinația ei preferată, Ibiza, acolo unde va pleca în curând, să se distreze cu noul ei iubit. Vedeta de la Bravo, ai stil! a vorbit, pentru FANATIK, despre vacanțe, dar și despre plăcerile ei culinare, haine și bijuterii. Cântărește 47 de kg și poate mânca oricând ceea ce îi place cel mai mult, dulciurile, în special ciocolată, pe care o adoră.

Raluca Bădulescu, “regina regească”, dezvăluie ce sacrificii ar face pentru o piesă vestimentară de lux

Raluca Bădulescu susține că este extrem de pretențioasă în alegerea pieselor vestimentare și, pentru a avea o ținută de firmă, este în stare să mănânce numai covrigi. Abia așteaptă să se întoarcă în Vama Veche, dar până atunci va călători la Madrid și Ibiza, unde va petrece o altă vacanță, ultima din această vară. Vedeta a fost încântată de atmosfera din Vamă, iar prețurile i s-au părut decente.

ADVERTISEMENT

”Nu am mai fost niciodată în Vama Veche, până acum, însă pot să spun că mi-a plăcut la nebunie și, cu siguranță, voi reveni cu mare drag acolo. Mi s-a părut o combinație superbă între felul în care îmi imaginam eu că ar trebui să arate Vama Veche, locații interesante și un vibe fantastic. Atmosfera este destul de apropiată de anumite locuri din Ibiza, însă nu poate fi Ibiza. Nimic altceva pe lumea asta nu poate înlocui Ibiza.

În săptămânile care urmează o să plecăm câteva zile la Madrid și Ibiza. Vama Veche a fost așa, ca o încălzire, prețurile mi se pare decente. Vis-a-vis de cheltuieli, vorba englezului, ’Who’s counting?’atât timp cât te distrezi și te simți bine! Mi-a plăcut foarte mult atmosfera, a fost incredibil de frumos”, a declarat, pentru FANATIK, Raluca Bădulescu.

ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu: ”Când vine vorba despre haine, pretențiile sunt uriașe”

Raluca Bădulescu are o talie de viespe după ce a reușit să slăbească 70 de kilograme. Jurata de la Bravo, ai stil! și-a făcut o operație de micșorare a stomacului, iar în timp a reușit să se mențină la o greutate mică cu alimentație sănătoasă. Totuși, vedeta nu se poate abține când vine vorba de mâncarea ei preferată, care este… întotdeauna ceva dulce! Raluca este înebunită după ciocolată, pe care ar consuma-o o oricând.

Atunci când vine vorba despre haine, Raluca Bădulescu susține că este foarte pretențioasă. Pentru a-și achiziționa piesele vestimentare dorite, vedeta spune că ar fi în stare să mănânce numai covrigi.

ADVERTISEMENT

„Acum am în jur de 47 de kilograme. Toată lumea știe că mâncarea mea preferată este dulcele, sunt fan ciocolată. Dacă în ceea ce privește mâncarea nu sunt deloc pretențioasă și mă descurc cu orice, de la covrigi, pizza și până la tort, iată că atunci când vine vorba despre haine, pretențiile sunt uriașe.

Nu aș da prețuri, în principiu, dar să ne gândim că prefer să mănânc covrigi și să îmi cumpăr piese vestimentare scumpe. Să nu uităm că sunt o clientă fidelă și a magazinelor mass market. Le îmbin pentru că, de fapt, asta este și ideea”, a mai declarat jurata de la emisiunea Bravo, ai stil!, Raluca Bădulescu.

ADVERTISEMENT

După ce a slăbit atât de mult, vedeta a reușit să scape de pielea în exces de la nivelul coapselor, abdomenului, dar și sânilor. Și, pentru că adoră la fel de mult hainele și bijuteriile, dar și încălțămintea, spune că nu ar putea alege între ele, dacă ar fi pusă în situația aceasta.

”Nu pot să aleg între haine și bijuterii, îmi e greu. Între haine, bijuterii și pantofi nu am cum să aleg”, a mai spus Raluca Bădulescu.

Raluca fost căsătorită de două ori

După ce a divorțat de cel de-al doilea soț, Florin Stamin, jurata de la Bravo, ai stil! și-a refăcut viața sentimentală cu un bărbat mai tânăr decât ea cu 20 de ani, pe nume Rareș. Raluca pare să fie fericită alături de noul ei partener, așa cum se poate vedea din imaginile surprinse cu cei doi.

Vedeta s-a filmat alături de el în Vama Veche. Ea a declarat, recent, că este fericită și îndrăgostită de bărbatul care a cucerit-o. Tânărul Rareș este absolvent de Medicină și publică pe YouTube, vloguri din domeniul medical.

Raluca Bădulescu a mai fost căsătorită cu manechinul Vali Pungă, cu care are un băiat, Alexandru, de 19 ani, care este student la ASE în anul l.

ADVERTISEMENT