Life

Raluca Pastramă începe să se bucure de singurătate! Cum a apărut deja, după divorțul de Pepe

11.02.2021 | 11:03
Raluca Pastrama incepe sa se bucure de singuratate Cum a aparut deja dupa divortul de Pepe
ADVERTISEMENT

Raluca Pastramă s-a afișat în prima ipostază de femeie singură, la scurt timp după ce a divorțat de Pepe, după 8 ani de mariaj. Bruneta a plecat pe un drum separat de artist, lucrurile din relația lor mergând de ceva timp în direcția greșită. 

Fiica omului de afaceri Nelu Pastramă este pregătită să înceapă o nouă etapă a vieții sale, dovadă imaginile postate pe rețelele de socializare. Elegantă de la primele ore ale dimineții, tânăra de 29 de ani le-a arătat tuturor că a trecut peste separarea de partener.

ADVERTISEMENT

Machiată, cu o fustă gri peste genunchi și cu o maletă neagră, care îi pune în evidență bustul, Raluca Pastramă zâmbește din nou. Fosta soție a lui Pepe se bucură de libertate, mai ales că fiicele sale au rămas în grija renumitului cântăreț.

Raluca Pastramă, din nou singură. Cum a apărut după divorțul de Pepe

„Acte! Nu e așa simplu! (n.r. la întrebarea de ce a durat atât de mult) Exact cum ne-am dorit. Copiii vor rămâne la amândoi, suntem părinți amândoi!

ADVERTISEMENT

E o treabă cât se poate de normală, fără niciun fel de conflict, exact cum am spus! E foarte bine. E bine nu s-a întâmplat nimic grav.

Ne-am înțeles ca doi oameni maturi. E exact cum și-a dorit și cum ne-am înțeles!”, spunea Raluca Pastramă după ce a ieșit din biroul notarial unde a semnat actele de divorț, informează spynews.ro.

ADVERTISEMENT
Raluca Pastramă, fosta soție a artistului Pepe
Raluca Pastramă, prima ipostază după divorțul de Pepe. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Iată că la numai câteva zile distanță frumoasa brunetă pare o cu totul altă persoană, gata să uite trecutul și să o ia de la capăt. Tânăra și Pepe au rămas în relații bune, custodia fetelor fiind una comună, însă Maria și Rosa Pascu vor locui cu tatăl lor.

Cei doi au renunțat la scandal și la procesul de la Tribunal, ajungând în cele din urmă la un numitor comun de dragul copiilor. De asemenea, vacanțele fetelor se vor împărți de acum înainte între Raluca Pastramă și artist.

ADVERTISEMENT

Pepe a lăsat garda jos și-și dorește ca totul să fie în regulă în relația cu fosta sa soție. Cântărețul suferă enorm, însă nu zice „Nu” iubirii, așadar nu este exclus să se căsătorească pentru a treia oară.

ADVERTISEMENT