Life

Raluka, relație discretă cu un bărbat cu 22 de ani mai mare. Acesta ar fi divorțat și are patru copii

Raluka (33 ani) are un iubit evreu cu 22 de ani mai mare decât ea. Cine este bărbatul care ar fi divorțat și tată a patru copii?
04.12.2022 | 19:26
Raluka relatie discreta cu un barbat cu 22 de ani mai mare Acesta ar fi divortat si are patru copii
Cine este iubitul Ralukăi. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Îndrăgita interpretă Raluka, în vârstă de 33 de ani, este o fire foarte discretă cu viața sa personală, mai ales cea sentimentală. Dacă până acum s-a afișat în fața fanilor doar cu melodiile sale, de data aceasta au ieșit la iveală informații despre bărbatul cu care se iubește.

Detalii despre viața sentimentală a Ralukăi. Artista se iubește cu un evreu bogat, în vârstă de 55 de ani

Raluka ar trăi de ceva timp o poveste de dragoste cu un bărbat bogat, mai mare cu 22 de ani decât ea. Acesta are, mai exact, 55 de ani, este evreu, divorțat și tată a patru copii, așa cum transmite cancan.ro

ADVERTISEMENT

Publicația menționată precizează că individul s-ar numi Guy Kouris și ar deține un resort de lux în Mexic. Alexandra Raluca Nistor, pe numele real, și-ar dori o relație solidă și chiar o familie.

Iubitul Ralukăi deține un resort de lux în Mexic

Cântăreața ar fi mers într-o vacanță în resortul de lux al lui Guy Kouris, iar el i-a propus să se mute acolo definitiv, însă, momentan, Raluka nu i-a oferit un răspuns.

ADVERTISEMENT

Surse din anturajul vedetei au mai mărturisit tot pentru publicația menționată mai sus faptul că iubitul Ralukăi ar urma să vină luna aceasta în România, după care ambii să plece în Thailanda.

Pe pagina de Instagram a artistei nu sunt fotografii cu partenerul său. De altfel, și acesta păstrează discreția, însă ambii își urmăresc activitatea.

ADVERTISEMENT

Cum vede Raluka bărbatul ideal

Invitată la un moment dat în podcastul lui Damian Drăghici, Raluka a vorbit despre cum ar trebui să arate bărbatul din viața sa. Solista a subliniat că acesta trebuie să fie ”bărbat” în adevăratul sens al cuvântului.

”In primul rând, trebuie să fie bărbat, avem o problemă în ziua de azi cu asta. Femeile au devenit extrem de independente și de puternice, iar bărbații invers (…)”, a declarat artista.

ADVERTISEMENT

Raluka este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din țară. Melodiile ei ajung mereu în atenția oamenilor. Notorietatea sa a luat și mai multă amploare după ce a fost jurat în cadrul emisiunii ”Superstar”. 

Raluka s-a lansat în lumea muzicală cu DJ Sava, prin interpretarea melodiei ”I like The Trumpet”, care a devenit hit.

ADVERTISEMENT