Sport

Rămâne Marius Nicolae la Dinamo?! Contractul îi expiră la finalul lunii: “Îmi fac treaba mai motivat ca niciodată!”. Exclusiv

Managerul sportiv de la Dinamo, Marius Nicolae, are contract până la finalul lunii iunie şi viitorul său este incert la echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare în acest moment.
03.06.2021 | 19:30
Ramane Marius Nicolae la Dinamo Contractul ii expira la finalul lunii Imi fac treaba mai motivat ca niciodata Exclusiv
ADVERTISEMENT

Mario Nicolae a venit la Dinamo în luna ianuarie şi s-a ocupat de transferurile din perioada de mercato. Deşi a fost criticat de mai mulţi foşti fotbalişti şi oficiali de la Dinamo, transferurile realizate prin intermediul managerului sportiv au dat rezultate, cu câteva excepţii.

Rămâne Marius Nicolae la Dinamo?! Contractul expiră la finalul lunii iunie

Raul Albentosa, Jonathan Morsay sau Steliano Filip, jucători care au venit la începutul anului, au pus serios umărul la salvarea echipei de la retrogradare, deşi au fost puţini cei care au dat şanse celor de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, au existat şi transferuri ratate cum au fost Joseph Akpala sau Gevaro Nepomuceno care au evoluat sub aşteptări. În cazul lui Akpala, s-a declanşat un întreg scandal, atacantul accidentându-se grav după doar 19 minute jucate în tricoul “câinilor”.

Viitorul managerului sportiv este incert la Dinamo. Mario Nicolae are contract până la finalul lunii iunie şi hotărâtoare în acest sens va fi o întâlnire cu cei din programul DDB, fanii fiind singurii care susţin financiar echipa dintre acţionari.

ADVERTISEMENT

“Eu îmi fac treaba mai motivat ca niciodată. Caut jucători, negociez”

Mario Nicolae a vorbit pentru FANATIK despre viitorul să spunând că în acest moment el îşi face treaba la club, caută jucători şi încearcă să creeze condiţii:

“Deocamdată nu s-a decis nimic în ceea ce priveşte viitorul meu. Eu îmi fac treaba mai motivat ca niciodată. Caut jucători, negociez, organizez partea sportivă. Încercăm să lucrăm la renovarea bazei de la Săftica.

ADVERTISEMENT

Încerc să creez condiţii pentru jucători şi staff aşa cum este normal, nu cum a fost până acum la Dinamo”, a spus managerul sportiv pentru FANATIK.

Spaniolii aduşi de Cortacero s-au dus la FIFA să îşi ceară drepturile

Pentru Dinamo se tot adună problemele. Jucătorii spanioli aduşi de Pablo Cortacero şi care nu au ajuns la o înţelegere cu DDB privind despăgubirile s-au adresat comisiilor de la FIFA, iar forul mondial a aplicat deja primele sancţiuni.

ADVERTISEMENT

Isma Lopez a jucat 9 meciuri la Dinamo şi vrea să primească banii aferenţi întregului contract, iar forul mondial a blocat transferurile pe bani ale celor de la Dinamo până când întreaga situaţie va fi clarificată.

Dinamo trebuie să achite 250.000 de euro pentru a putea începe campionatul!

Însă, Dinamo nu îşi permite acum luxul de a plăti pentru transferurile unor fotbalişti, în condiţiile în care datoriile de la club se tot adună şi singurii care cotizează constant sunt fanii acţionari din programul DDB.

Pentru a putea începe noul sezon, FANATIK a aflat că Dinamo trebuie să achite alţi 250.000 de euro pentru a acoperi diverse datorii. În calculul acestor bani nu intră şi sumele obţinute din drepturile tv.

  • 5 luni au trecut de când Mario Nicolae este la Dinamo
  • 250.000 de euro sunt datoriile pe care trebuie să le achite Dinamo pentru a putea începe noul sezon
ADVERTISEMENT