Sport

Râmnicu Vâlcea, în gardă înainte de derby-ul cu CSM București: „Se bate cu orice echipă din Europa!”. Exclusiv

18.02.2021 | 10:08
Ramnicu Valcea in garda inainte de derbyul cu CSM Bucuresti Se bate cu orice echipa din Europa Exclusiv
ADVERTISEMENT

SCM Râmnicu Vâlcea și CSM București se vor întâlni pentru prima dată în acest sezon din Liga Națională de handbal, joi, de la ora 18:30, în etapa a 10-a. Echipa din Capitală are mari probleme din cauza infectărilor cu COVID-19, antrenorul Adi Vasile și alte 7 jucătoare fiind în carantină. 

Râmnicu Vâlcea, în gardă înainte de derby: “Primul 7 se poate bate de la egal la egal cu orice echipă din Europa”

Însă, oficialii lui SCM Râmnicu Vâlcea nu se culcă pe o ureche după ce rivala din campionat se confruntă cu probleme înaintea derby-ului. Florin Verigeanu, președintele lui SCM Râmnicu Vâlcea, a vorbit pentru FANATIK înaintea derby-ului:

ADVERTISEMENT

“Sper să fie ca și celelalte meciuri de până acum care să facă cinste handbalului. Sunt convins că va fi un meci deschis, frumos, în care ambele echipe vor da totul. Chiar dacă lipsesc unele jucătoare de la CSM București din cauza infectărilor, primul 7 se poate bate de la egal la egal cu orice echipă din Europa. 

Noi suntem mulțumiți că vor intra Alicia Fraga Fernandez și Irina Glibko. Nu va fi ușor pentru ele pentru că durează până să revii la un nivel foarte înalt. Dar sunt sigur că telespectatorii se vor delecta cu ceea ce se va întâmpla pe parchet. 

ADVERTISEMENT

“Păcat că nu vom avea fani în această cvadruplă confruntare cu CSM București”

Este păcat că nu vom avea fani în această cvadruplă confruntare cu CSM, nici nu știu cum să o numesc. Jucăm două meciuri în campionat și două în Liga Campionilor.

Din punctul de vedere al popularității este extraordinar pentru handbal că se joacă aceste meciuri. Eu cred că va fi un meci echilibrat în ciuda tuturor problemelor pe care le are CSM.

ADVERTISEMENT

În niciun caz nu va fi un meci decisiv pentru titlu. Poate putem să spunem despre acest meci că va da un moral în plus echipei câștigătoare, dar nu este un meci decisiv pentru titlu. Se pot întâmpla multe”, a spus Verigeanu pentru FANATIK.

Cei de la CSM București au ținut ca acest meci să joace, în ciuda faptului că au probleme mari de lot după ultimele infectări cu COVID-19. DSP a dat aviz favorabil echipei din Capitală și “tigroaicele” au făcut deplasarea la Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

SCM Râmnicu Vâlcea anunță transferuri: “Încercăm să aducem alte jucătoare la același nivel”

SCM Râmnicu Vâlcea va rămâne în vară fără Alicia Fraga Fernandez și Marta Lopez, care sunt aproape de un transfer la Rapid. Florin Verigeanu a declarat că SCM Râmnicu Vâlcea va găsi transferuri pe măsura plecărilor:

“Referitor la transferuri, o să anunțăm în momentul în care vom avea ceva parafat. Vor pleca niște jucătoare de la noi, așa cum știți, dar vom încerca să aducem altele la același nivel. Pentru stagiunea următoare, sperăm să putem avea cam același buget pe care îl aveam și în această stagiune”, a spus Verigeanu.

SCM Râmnicu Vâlcea – CSM București se dispută joi, de la ora 18:30 în Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe. CSM București e lider cu maximum de puncte după 9 etape, în timp ce SCM are 7 victorii din 8 meciuri jucate.

  • 4 dueluri CSM Râmnicu Vâlcea – CSM București sunt programate în acest sezon (2 în campionat, 2 în Liga Campionilor)
  • 8 cazuri COVID-19 s-au înregistrat la CSM București
ADVERTISEMENT