Life

Ramona Gabor, luată la bani mărunți de Oana Zăvoranu, din nou. Ce a făcut sora Monicăi într-un mall

Ramona Gabor a fost luată din nou la bani mărunți de Oana Zăvoranu, în urma unei postări făcute de sora fostei doamne Columbeanu pe Instagram.
02.08.2021 | 12:24
Ramona Gabor luata la bani marunti de Oana Zavoranu din nou Ce a facut sora Monicai intrun mall
Oana Zăvoranu a criticat-o iar pe Ramona Gabor. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu nu ratează niciun moment în care vedete precum Ramona Gabor promovează anumite produse pe Instagram ori oferă tot felul de sfaturi și recomandări internauților.

Actrița s-a legat din nou de sora Monicăi Gabor după ce a primit de la un fan un clip în care aceasta testa pe pielea ei un parfum într-un mall din Dubai.

ADVERTISEMENT

Vedeta a scris despre Ramona că forjează un parfum, prezentând clipul în care un domn o pulverizează, iar aceasta este încântată din cale-afară.

Ramona Gabor, criticată de Oana Zăvoranu: „Cum să forjezi un parfum”

„I did nothing today. Cum să forjezi un parfum. Vezi că vrea și Monicuța că a rămas fără Pink. Păi așa se mai parfumează și barosanca asta”, este comentariul făcut de Oana Zăvoranu despre Ramona Gabor.

ADVERTISEMENT

Așa cum spuneam mai sus, nu este prima oară când Ramona intră în gura Oanei. Zăvoranca a mai luat-o la puricat în urmă cu câteva luni punând la îndoială munca ei din Dubai și viața de lux pe care ar duce-o.

Zăvo a spus că Ramona joacă teatru în mediul online și că ar avea informații că nu trăiește în luxul pe care aceasta în afișează în postările sale, cele mai multe prin mall-uri și la restaurante de fițe.

ADVERTISEMENT
Ramona Gabor, testând un parfum într-un mall din Dubai. Foto: Instagram Oana Zăvoranu

„Problema este că are tupeu mare pe ea”

Oana i-a pus chiar și o poreclă surorii Monicăi Gabor. Bruneta a botezat-o cu numele Gulliver în primele episoade ale emisiunii sale de pe Youtube.

„A început cu niște prezentări de modă prin cluburi, pe la periferia Bucureștiului, unde se întâmpla toată chiloțăreala pe vremuri. Problema este că are tupeu mare pe ea.

ADVERTISEMENT

A făcut niște operații…a auzit și ea cu cât mai tai din nas cu atât crește tariful. S-a mai ajustat, pe colo-colo, și din acel moment a început să forjeze și tot felul de băieți de oraș.

Gulliver s-a combinat cu un băiat de oraș, Gabi Bădălău. Și a fost dragoste mare până când și-a dat ea seama că s-ar putea să poată mai mult decât să aibă doar un Bădălău”, a spus Oana despre Ramona în luna februarie.

Actrița a reușit să spulbere multe dintre miturile despre influencerițele din mediul online. Unele din cele pe care le-a criticat au acționat-o în instanță pe vedetă, simțindu-se ofensate de anumite remarci.

 

ADVERTISEMENT