Life

Top vedete ”mocangioace”! Oana Zăvoranu îi face praf pe Adelina Pestrițu, Anda Adam, Dorian Popa, Tavi Clonda, Oana Roman și Cristina Șișcanu

Oana Zăvoranu a lansat o nouă înregistrare explozivă în online, Querida făcând, practic, un top al vedetelor pe care le considderă ca fiind cele care profită cel mai mult pe baza credulității oamenilor care le admiră, clasamentul divei incluzându-le pe Adelina Pestrițu, Anda Adam, Dorian Popa, Tavi Clonda, Oana Roman și Cristina Șișcanu.
30.07.2021 | 16:32
Top vedete mocangioace Oana Zavoranu ii face praf pe Adelina Pestritu Anda Adam Dorian Popa Tavi Clonda Oana Roman si Cristina Siscanu
Oana Zavoranu a facut topul rusinii pentru vedete Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu, în ciuda nenumăratelor procese pe care le are cu starurile de la noi, multe simțindu-se jignite de remarcile acide ale acesteia, a decis să facă un top al ”vedetelor mocangioace”.

Oana Zăvoranu, clasamentul rușinii

Oana Zăvoranu, pe vlogul controversat pe care îl are, a făcut un adevărat clasament al rușinii, vedeta luându-se în colimator pe alte staruri precum Adelina Pestrițu, Anda Adam, Dorian Popa, Tavi Clonda, Oana Roman și Cristina Șișcanu.

ADVERTISEMENT

Motivul, explică Oana Zăvoranu, este legat de încheierea ”primului sezon” al emisiunii online pe care o găzduiește pe canalul ei de Youtube.

”Este o concluzie a tot ceea ce am făcut sezonul acesta, a tot ceea ce merita să vă fie arătat vouă și să se pună o ștampilă de mocangioi, fie că sunt femei, fie că sunt bărbați, fie că sunt familii. Tot ce s-a întâmplat în opt luni de emisiune, va fi sintetizat și vom face un top al celor mai penibili și mocangioi”, a explicat Oana Zăvoranu pe vlogul ei.

ADVERTISEMENT

Topul Oanei Zăvoranu: Adelina Pestrițu, pe locul 5

”Este (Adelina Pestrițu, n red.) în topul acesta pentru că este una dintre cele mai mari mocangioace cu state de plată, validate de voi, care cumpărați codurile acelea. (…) Nu are nici o ocupație în afară de dansatul pe boxe în tinerețe și înșiratul bărbaților ca schimbatul șosetelor. A fost nevasta lui Vârciu și cam atât. În rest, Instagramul ei este un panou publicitar 100%”, spune Oana Zăvoranu despre Adelina Pestrițu, una dintre cele mai ”vânate” vedete din ”panoplia” Queridei.

De altfel, de-a lungul timpului, Oana Zăvoranu nu a cruțat-o pe frumoasa brunetă, acuzațiile aduse acesteia ajungând chiar și în fața judecătorilor. În ciuda scandalurilor, Oana Zăvoranu, până la o decizie definitivă a magistraților, o șicanează constant pe Adelina Pestrițu.

ADVERTISEMENT

Mai mult, nici soțul Adelinei Pestrițu nu a scăpat de ”atenția” Oanei Zăvoranu, acesta fiind acuzat că ar aduce ceasuri de lux, false, din Turcia și pe care le-ar vinde la prețuri de originale.

Anda Adam, demolată de Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu, după ce a făcut-o praf pe Adelina Pestrițu, dar a ”cruțat-o” în fapt cu un loc 5 în clasament, a pus-o pe Anda Adam înaintea brunetei în topul de care fug toate vedetele.

ADVERTISEMENT

”Avea și ea trei piese zăpăcite (…) Este un fel de magazin ambulant”, a ironizat-o Oana Zăvoranu, făcând aluzii nu tocmai onorante la felul în care arată artista și modul de viață a acesteia.

Normal, Oana Zăvoranu a atacat-o pentru reclamele și promoțiile care o au în centru pe Anda Adam, susținând că a ajuns să își asocieze imaginea cu orice produs, fie el parfum, încălțăminte sau articole electrocasnice.

Dorian Popa: ”Am văzut că este numai despuiat”

”Am văzut că e numai despuiat. Poate când iese pe stradă e îmbrăcat. S-a dus, avea nu știu ce eveniment acum câteva zile, era în bustul gol și izmene gogoșar”, spune Oana Zăvoranu, ironizându-l pe Dorian Popa, idolul multor adolescente.

”Eu una înțeleg că nu mai merge cu Hâtz, tu forjezi totul… Ești tot timpul gol pentru că doar asta mai poți să faci. Lui Cheluțu îi mănânci mâncarea, nu știu dacă mai e ceva…”, mai spune Oana Zăvoranu.

Mai mult, Oana Zăvotanu l-a ironizat pe Dorian Popa pentru vizitele de saloanele de înfrumusețare, manichiura, vospitul părului și alte obiceiuri considerându-le nu tocmai demne de un bărbat care vrea să dovedească că e puternic.

Locul 2 în topul Oanei Zăvoranu: două familii

Oana Zăvoranu nu a fost deloc amabilă în topul ”mocangiștilor”  cu familiile, înrudite de altfe ca fini și nași, formate din Gabriela Cristea și Tavi Clonda, precum și Mădălin Ionescu cu Cristina Șișcnu.

”Sunt la fel de mocangioi și unii, și alții. El este un artist în mintea lui (Tavi Clonda, n. red.)… Au făcut doi copii și nu se mai întâmplă nimic în această familie în afară de mocangeli. De la spălat de mașini, închiriat de mașini (…) până la concedii”, spune Oana Zăvoranu despre Tavi Clonda și Gabriela Cristea.

Nici pe Cristina Șicanu nu o iartă, Oana Zăvoranu fiind mai mult decât acidă cu privire la soția lui Mădălin Ionescu, comentariile la adresa lor fiind în stilul-i caracteristic.

Oana Roman ”preferata” Oanei Zăvoranu

Așa cum era de așteptat, Oana Roman a rămas în fruntea topului făcut de Oana Zăvoranu, rivalitatea dintre cele două fiind, deja, istorică.

”Câștigătoarea nu cred că va fi putea detronată prea curând”, spune Oana Zăvoranu despre Oana Roman, restul comentariilor făcute la adresa acesteia fiind imposibil de publicat păstrând decența.

ADVERTISEMENT