Life

Ramona Olaru, dezvăluire la Neatza despre noua ei casă. Va avea o cameră specială pentru pisici

Ramona Olaru a dat din casă și a oferit câteva detalii despre viitoarea sa locuință. Blondina se gândește la pisicile sale.
26.09.2022 | 12:30
Ramona Olaru dezvaluire la Neatza despre noua ei casa Va avea o camera speciala pentru pisici
Ramona Olaru, detalii despre viitoarea sa locuință. Blondina se gândește la pisicile sale. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Dezvăluirea a fost făcută în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, acolo unde vedeta a vorbit despre noua ei casă. Va avea o cameră specială pentru pisici, asistenta de la Antena 1 fiind o mare iubitoare de animale.

Ramona Olaru, detalii despre viitoarea sa locuință. Blondina se gândește la pisicile sale

Ramona Olaru se gândește tot mai serios la planurile de viitor. Prezentatoarea de la Splash! Vedete la apă își dorește o casă cu mai multe dormitoare, dar și cu un spațiu special amenajat pentru pisicile pe care le are.

ADVERTISEMENT

„Trei dormitoare, două bani, nu e enorm. Cameră specială pentru pisici, cu baia lor special. Urmează să-l învăț să se urce pe vasul de toaletă”, a mărturisit vedeta, notează spynews.ro.

Frumoasa blondină locuiește singură în momentul de față și nu dorește să stea sub același acoperiș cu partenerul de viață, Cătălin Cazacu, în ciuda faptului că formează un cuplu solid și de curând s-au logodit.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani a povestit la un moment dat că nu vrea să se mute în casa actualului iubit pentru că în spațiul respectiv sportivul și-a adus de-a lungul timpului și alte partenere.

În cazul în care va lua decizia să locuiască cu Cătălin Cazacu, atunci Ramona Olaru are o condiție. Mai exact, moderatoarea de la Antena 1 vrea să renoveze locuința și să facă schimbări radicale pentru a se simți bine acolo.

ADVERTISEMENT

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, la un pas de nuntă

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu sunt la un pas de nuntă, chiar dacă nu au ales până acum data marelui eveniment. Vedeta a ales locația unde se va desfășura ceremonia, fiind vorba de un loc de care ambii sunt îndrăgostiți.

„Data exactă nu, dar cu aproximație, pe la începutul verii viitoare. În România, dar la mare… Suntem îndrăgostiți de mare amândoi, așa că nu a fost foarte greu să alegem o locație”, a spus blondina.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, asistenta de la Neatza a mai adăugat că vrea să-i fie naș Răzvan Simion, doar că acesta nu este însurat cu Daliana Răducan.

ADVERTISEMENT
Tags: