Life

Ramona Olaru, glumă neașteptată în direct la Antena 1: “Știți de ce sunt eu supărată?”. Colegii de la Neatza au râs în hohote

Ramona Olaru, o nouă glumă neașteptată, în direct la Antena 1. Colegii de la Neatza au râs în hohote după ce au auzit-o pe vedetă.
15.09.2023 | 11:37
Ramona Olaru gluma neasteptata in direct la Antena 1 Stiti de ce sunt eu suparata Colegii de la Neatza au ras in hohote
Ce glumă a făcut Ramona Olaru la Antena 1. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În ediția de vineri a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, Ramona Olaru a făcut o glumă neașteptată. Vedeta i-a făcut pe colegii ei de platou să râdă în hohote.

Ramona Olaru, glumă neașteptată în direct la Antena 1

Asistenta TV este o prezență foarte plăcute pe micile ecrane. Ramona Olaru este mereu cu zâmbetul pe buze și îi distrează atât pe colegii de la emisiunea prezentată de Răzvan Simion și Dani Oțil, cât și pe telespectatori.

ADVERTISEMENT

În ediția de astăzi a emisiunii matinale de la Antena 1, blondina a făcut o glumă foarte amuzantă, cu care a surprins pe toată lumea. De data aceasta, gluma vedetei a avut ca subiect relațiile la distanță.

“Știți de ce sunt eu supărată? Că unii au relații la distanță și eu am distanță la relații!”, a spus Ramona Olaru la Neatza cu Răzvan și Dani, iar colegii de platou s-au amuzat.

ADVERTISEMENT

Nu este pentru prima dată când o glumă spusă de Ramona Olaru stârnește hohotele de râs ale celor prezenți în platou. De multe ori, vedeta destinde atmosfera cu bancurile și replicile sale amuzante.

De exemplu, acum ceva timp, blondina a vorbit, mai în glumă, mai în serios, despre “prieteni”. “Astăzi n-aș vrea să o dau rău cu vorbele, dar trebuie neapărat.

ADVERTISEMENT

Am niște prieteni, nu că am boală pe ei, dar dacă ar avea nevoie de un rinichi, l-aș dona pe cel cu pietre. Nu le vreau răul, dar…”, este gluma făcută de Ramona Olaru la Antena 1, potrivit spynews.ro.

De asemenea, asistenta TV i-a sfătuit pe oameni în legătură cu ce să facă atunci când au probleme. “Și voi dacă aveți probleme puteți să le puneți pe Instagram, pe Instastory. În 24 de ore dispar”, a spus ea.

ADVERTISEMENT

Ramona Olaru s-a îndrăgostit din nou

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au avut o relație până la începutul acestui an, după care au decis să meargă pe drumuri separate. De curând, vedeta de la Antena 1 a anunțat că este din nou îndrăgostită și că nu a simțit o astfel de senzație de ceva timp.

“M-am îndrăgostit! M-am îndrăgostit pe bune! Nu m-am mai îndrăgostit de la 17 ani! M-am îndrăgostit la prima vedere! Este ce trebuie, dar nimeni nu știe de cine. (…) Doamne, după atâția ani, credeam ca nu mai e posibil să ai fluturași”, a spus vedeta recent, la Antena 1.

ADVERTISEMENT
Tags: