Life

Ramona Olaru, în lacrimi la Neatza. Surpriza primită de asistentă de la colegii de la Antena 1

Ramona Olaru, emoționată în matinalul de la Antena 1. Cum a fost impresionată vedeta de echipa de producție cu care lucrează.
06.12.2022 | 10:06
Ramona Olaru in lacrimi la Neatza Surpriza primita de asistenta de la colegii de la Antena 1
Ramona Olaru, emoționată în matinalul de la Antena 1. Cum a fost impresionată de echipa de producție. Sursa foto: captură video Youtube. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a izbucnit în lacrimi în show-ul Neatza. Surpriza primită de asistentă de la colegii de la Antena 1 a făcut-o să plângă și să nu mai poată continua cu rubrica meteo pe care o prezintă de ani buni.

Ramona Olaru, emoționată în matinalul de la Antena 1. Cum a fost impresionată de echipa de producție

Ramona Olaru își aniversează onomastica marți, 6 decembrie 2022. Vedeta de la Antena 1 și-a dorit să ningă în această zi, colegii de la Neatza cunoscând foarte bine dorința iubitei lui Cătălin Cazacu. Ei i-au pregătit o surpriză pe măsură.

ADVERTISEMENT

„La un moment dat îmi zicea cineva: «ai grijă ce-ți dorești că s-ar putea să se întâmple». Nu s-a întâmplat și de data asta, pentru că eu mi-am dorit zăpadă și vremea are alte planuri”, a spus asistenta TV, scrie spynews.ro.

Dezvăluirea vedetei l-a făcut pe Răzvan Simion să nu mai aștepte și a rugat-o să pocnească din degete. Imediat a început să ningă, totul desfășurându-se pe versurile unei piese de Crăciun.

ADVERTISEMENT

„Aaaa…. nu cred. Ce? Mulțumesc, ce drăguț. Ok, la asta nu mă așteptam”, a completat frumoasa blondină în emisiunea de la Antena 1.

În secunda următoare Ramona Olaru l-a îmbrățișat pe Răzvan Simion cu care are o relație de prietenie în afara filmărilor pe care le desfășoară pe platouri.

ADVERTISEMENT

„Na, să te văd acum cum mergi mai departe. Ne-ai emoționat pe toți”, a fost reacția prezentatorului de la Antena 1.

Ramona Olaru, surpriză uriașă de ziua de naștere

Ramona Olaru a primit o surpriză uriașă de la colegii de la Antena 1 inclusiv de ziua de naștere. Blondina a împlinit 33 de ani, pe 7 iulie, când a avut parte de un tort special de la prezentatorii de la Neatza și nu numai.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Cătălin Cazacu este o persoană foarte iubită și care s-a integrat de minune în echipa matinalului. Vedeta este cea care întreține atmosfera cu glumele pe care le face, dar și cu dezvăluirile din viața personală.

ADVERTISEMENT
Tags: