Life

Ramona Olaru, la un pas de a pleca de la Neatza cu Răzvan și Dani. Cine i-a sugerat să facă acest pas

Ramona Olaru, decizie radicală la început de an. Are de gând asistenta TV să le spună adio colegilor de la Neatza cu Răzvan și Dani?
10.01.2024 | 18:43
Ramona Olaru la un pas de a pleca de la Neatza cu Razvan si Dani Cine ia sugerat sa faca acest pas
Ramona Olaru își dă demisia de la Neatza cu Răzvan și Dani. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru este una dintre cele mai sexy prezențe de pe micul ecran. Vedeta a muncit din greu, ani la rând, pentru ca acum să se poată bucura de viața la care a visat mereu. Ramona s-a integrat foarte bine în echipa de la Neatza cu Răzvan și Dani. Dar, se pare că nimic nu durează la nesfârșit.

Ramona Olaru renunță la Neatza cu Răzvan și Dani?

Ramona Olaru este extrem de sinceră și de transparentă atunci când vine vorba de viața ei personală. Vedeta a recunoscut de fiecare dată că nu a avut noroc în dragoste. Ba mai mult, bărbații din viața ei s-au dovedit a fi mult sub așteptările ei.

ADVERTISEMENT

Mai în glumă, mai în serios, aceasta a spus de multe ori că cei mai stabili bărbați din viața sa au fost Dani Oțil și Răzvan Simion. Cu cei doi, blondina colaborează de mai bine de cinci ani, iar rolul de asistentă la Neatza cu Răzvan și Dani i se potrivește de minune.

După o perioadă destul de tumultoasă și de aglomerată, lucrurile s-au așezat în viața vedetei. Ramonei nu doar că îi merge foarte bine pe plan profesional, dar soarele a răsărit și pe plan personal. Asistenta TV se iubește cu un bărbat misterios a cărui identitate nu simte nevoia să o facă publică.

ADVERTISEMENT

Relația dintre ei merge de minune. Drept dovadă, îndrăgostiții se plimbă peste tot prin lume și abia au revenit din vacanță. În plus, în interviurile sale mai vechi, Ramona a recunoscut că iubitul ei o ajută mult. El este cel care a contribuit cu o sumă substanțială de bani pentru ca ea să își poată cumpăra apartamentul de lux din Nordul Capitalei.

Asistenta TV de la Antena 1 se iubește cu un bărbat de peste hotare

Iubitul Ramonei stă în umbră, dar este destul de influent și vrea tot ce este mai bun pentru iubita lui. Pentru că el nu este din România, se pare că una dintre dorințele sale ar fi ca Ramona să se mute alături de el.

ADVERTISEMENT

Asistenta TV a primit această întrebare din parte lui. Și anume, când are de gând blondina să își dea demisia și să plece de la Neatza cu Răzvan și Dani. Așa cum era de așteptat, Ramona nici nu a vrut să audă de așa ceva.

Proiectul de la Antena 1 este special pentru ea, mai ales că este cel care a pus-o pe sticlă. Tocmai de aceea, vedeta își dorește pe cineva care să o ajute să evolueze, nu să o priveze de orice oportunitate.

ADVERTISEMENT

”La un moment dat, a zis «haide, când îți dai demisia să te muți?». Și am zis «alo, tu ori mă susții să cresc în ceea ce fac, ori mă pui să renunț la munca mea? Dup-aia să îmi dai șut când te-oi plictisi?»”, a pus Ramona, potrivit cancan.ro.

Ramona Olaru are planuri mari pentru viitor și vrea ca viața sa să se contureze așa cum și-a imaginat mereu. Pentru că muncește foarte mult pentru tot, vedeta merită din plin tot ce are acum.

ADVERTISEMENT