Life

Ramona Olaru, o împătimită a cumpărăturilor. Cât l-a costat pe Cătălin Cazacu „o înghețată” : „Să înțelegeți prin ce trec”

Cătălin Cazacu a dezvăluit cât de cheltuitoare este, de fapt, Ramona Olaru. Prezentatorul de la Antena Stars și-a invitat iubita la o înghețată, dar a ajuns să plătească mulți bani.
06.09.2022 | 11:29
Ramona Olaru o impatimita a cumparaturilor Cat la costat pe Catalin Cazacu o inghetata  Sa intelegeti prin ce trec
Câți bani cheltuie Ramona Olaru la o simplă ieșire în oraș. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Cazacu îi face toate poftele Ramonei Olaru, la propriu. Prezentatorul de la Antena Stars a povestit cum a ajuns să intre în toate magazinele și să cheltuie mulți bani după ce a invitat-o pe iubita lui la o înghețată.

Cât de cheltuitoare este Ramona Olaru? Cătălin Cazacu scoate bani frumoși din buzunar pentru poftele iubitei

Cătălin Cazacu este îndrăgostit iremediabil de Ramona Olaru, pe care de curând a cerut-o în căsătorie. Sportivul vrea să-și petreacă tot restul vieții alături de vedeta de la Neatza și niciun efort nu este prea mare când vine vorba de ea.

ADVERTISEMENT

În emisiunea Showbiz Report, pe care o prezintă la Antena Stars, Cătălin Cazacu a povestit o întâmplare recentă. După muncă, a invitat-o pe viitoarea lui soție în oraș, să mănânce împreună o înghețată.

Totuși, frumoasa blondină a fost atrasă și de alte magazine, astfel că iubitul său a ajuns să cheltuie mai mult decât și-a propus.

ADVERTISEMENT

„Vreau doar să înțelegeți prin ce trec eu. Deci am trecut prin fața unui magazin de cărnuri. Eu sunt pofticios și zic, ‘Vezi că intru și eu să iau ceva’. Ea: ‘Intri să iei doar cârnați, nimic altceva!’.

A intrat cu mine. A luat așa: jumări, șuncă de pui, șorici. A luat fructe. A luat pere. Cine cumpără pere?”, a povestit Cătălin Cazacu la Antena Stars. 

ADVERTISEMENT

„M-a costat 12 milioane o înghețată”

Natalia Mateuț, colega de platou a lui Cătălin Cazacu, nu a putut să nu remarce poftele neobișnuite ale Ramonei Olaru și a întrebat dacă nu cumva cei doi urmează să devină părinți. Atât sportivul, cât și vedeta Antena 1 au declarat de mai multe ori că își doresc un copil.

„Pofticioasă. Nu știu să-ți spun. Aflăm peste câteva luni dacă a fost cu pofte bune sau cu pofte rele. Când am ieșit de acolo…Suntem singurii oameni care au putut să iasă de la șorici să meargă să-și cumpere sushi.

ADVERTISEMENT

Nu cred că există cineva în istorie care a cumpărat cârnați și sushi”, a răspuns Cătălin Cazacu.

De altfel, sportivul a adăugat faptul că toate aceste pofte ale partenerei sale l-au costat nu mai puțin de 1200 de lei. În urmă cu o lună, Ramona Olaru mărturisea faptul că iubitul ei este dispusă să cheltuie oricât, atâta timp cât ea este mulțumită. 

„Momentan e doar cu poftele și m-a costat 12 milioane (n.r lei vechi) o înghețată. A, am ajuns și să cumpărăm nisip la pisici, mâncare la pisici, jucării la pisici”, a încheiat vedeta Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Tags: