Life

Ramona Olaru, o nouă glumă neaștptată la Neatza cu Răzvan și Dani: “Știți de ce nu puteți agăța…”

Ramona Olaru a spus o nouă glumă neașteptată la Neatza cu Răzvan și Dani. Cei prezenți în platoul de la Antena 1 au izbucnit în râs.
27.10.2023 | 12:32
Ramona Olaru o noua gluma neastptata la Neatza cu Razvan si Dani Stiti de ce nu puteti agata
Ramona Olaru spune adesea glume la Antena 1. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru a spus o nouă glumă la Neatza cu Răzvan și Dani, în această dimineață. Vedeta de la Antena 1 are mereu grijă să-i facă pe cei din jur să râdă, așa cum a fost și în această dimineață.

Ramona Olaru a făcut o nouă glumă neașteptată la Antena 1

În fiecare dimineață, telespectatorii se bucură să-i vadă pe Dani Oțil și Răzvan Simion la Antena 1, dar și pe colegii lor de platou, printre care și Ramona Olaru.

ADVERTISEMENT

Vedeta de televiziune îi face să zâmbească atât pe cei din platou, cât și pe cei care se uită la emisiune de acasă. Ramona Olaru știe foarte multe glume și bancuri, pe care nu ezită să le împărtășească cu alții.

De data aceasta, vedeta i-a informat pe colegii ei de ce nu pot agăța o avocată. Răspunsul ei i-a făcut pe toți să izbucnească în hohote de râs, încă de la primele ore ale zilei.

ADVERTISEMENT

“Știți de ce nu puteți agăța o avocată atunci când aveți voi chef? Pentru că nu e cazul!”, este gluma pe care Ramona Olaru a spus-o în noua ediție Neatza cu Răzvan și Dani.

Alte glume spuse de Ramona Olaru

De-a lungul timpului, Ramona Olaru a spus mai multe bancuri în platoul emisiunii matinale de la Antena 1. La un moment dat, aceasta a spus o glumă pe care fostul ei iubit, Cuza, i-a dezvăluit-o.

ADVERTISEMENT

“Eu pe oamenii care au dispărut din viața mea îi numesc alpiniști pentru că sigur au munți de regrete. Dacă e să fiu sinceră până la capăt, m-a sunat un prieten foarte bun ieri și mi-a dat gluma asta și anume Cuza (n.r. de la Noaptea Târziu), că nu e aici”, este una dintre glumele Ramonei Olaru.

De asemenea, vedeta obișnuiește să facă numeroase glume despre ea, precum și despre femei și bărbați. Iată doar câteva dintre cele mai amuzante bancuri pe care le-a spus fosta lui Cătălin Cazacu.

ADVERTISEMENT

“Știți ce caută cel mai des femeile și bărbații în pat? Telecomanda!”, “Mi-am făcut testul de glicemie și a ieșit că sunt o bomboană de fată”, “Mai este foarte puțin și agăț și eu ceva în sfârșit. Abia aștept să pun instalațiile în brad!”, sunt unele dintre glumele vedetei, potrivit spynews.ro.

Ramona Olaru a făcut o glumă și atunci când a apărut iPhone 15. Aceasta s-a referit la faptul că, deși telefonul are un preț foarte mare, multe persoane îl cumpără.

“Această vorbă este doar pentru anumite persoane care sunt sigură că încă suferă. Nici bine nu s-a vindecat rana de la rinichi și a și apărut iPhone 15”, a spus ea.

ADVERTISEMENT