Life

Ramona Olaru, prezentatoarea Splash, vedete la apă, confesiuni neașteptate despre viața ei personală: „Sunt cel mai sensibil om”

Ramona Olaru, co-prezentatoarea show-ului Splash, vedete la apă, a vorbit despre viața ei personală, dezamăgiri, bucurii și provocări.
01.08.2021 | 14:25
Ramona Olaru prezentatoarea Splash vedete la apa confesiuni neasteptate despre viata ei personala Sunt cel mai sensibil om
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru este una dintre cele mai îndrăgite vedete ale Antenei 1. De la matinalul unde s-a făcut remarcată, blondina a ajuns să prezinte show-ul Splash,  vedete la apă, unul dintre cele mai importante proiecte ale ei în televiziune de până acum.

Ramona a spus că în spatele succesului ei stă munca și ambiția. Vedeta a vorbit despre provocarea de a prezenta show-ul răcoros al verii.

ADVERTISEMENT

A spus că filmările au fost extrem de distractive, iar energia ei optimistă cu siguranță îi va molipsi și pe colegii ei în viitor.

Ramona Olaru, prezentatoarea Splash, vedete la apă, confesiuni despre viața ei

Olaru a spus că nu îi vine să creadă că toate lucrurile îi merg de minune din punct de vedere profesional. Tânăra crescută la țară care nu și-ar fi imaginat niciodată că va ajunge o vedetă de televiziune, prezentând formate mari precum cel care va începe în această lună, susține că simte în sfârșit că a ieșit soarele pe strada ei.

ADVERTISEMENT

Dincolo de aceste momente frumoase, există și câteva lucruri pe care vedeta și-ar dori ca oamenii să le știe despre ea. De pildă, multă lume o întreabă dacă este la fel ca la televizor.

Ramona susține că nu e nicio diferență. Are aceleași glume și aceeași sinceritate în viața de zi cu zi. Totodată, chiar dacă știe să mascheze foarte bine asta, e o persoană extrem de sensibilă.

ADVERTISEMENT

„Sunt tot om. Sufăr când e cazul. Și eu sunt obosită, și eu sunt serioasă! Dar sunt momente scurte de genul acesta, pentru că viața m-a învățat să fiu mereu optimistă. 

Asta mi-a intrat în ritmul zilnic. Da, repet, sunt cel mai sensibil om pe care îl cunosc eu”, a declarat Ramona Olaru într-un interviu pentru revista Viva!.

ADVERTISEMENT

Relație nu foarte apropiată cu familia ei

Tânăra a vorbit și despre familia ei, cu care nu are o relație tocmai apropiată. Ramona spune că nu îi este rușine cu faptul că a copilărit la țară și că a știut ce e greul de mică, doar că după ce s-a mutat la București lucrurile s-au schimbat între ea și părinții ei.

„Am o relație ok, normală, nu extrem de apropiată, dar nici rece. Acum comunicăm la telefon, le mai fac câte o vizită și cam atât. Cred că, oricât de grea a fost relația noastră, a fost foarte bine!”, a adăugat vedeta Antenei 1.

 

ADVERTISEMENT