Life

Ramona Olaru s-a fotografiat purtând doar un prosop. Imagini incendiare cu asistenta de la Neața cu Răzvan și Dani

Ramona Olaru s-a fotografiat purtând doar un prosop. Asistenta de la Neața cu Răzvan și Dani a arătat din nou că nu are inhibiții, pe rețelele de socializare.
30.03.2022 | 14:11
Ramona Olaru sa fotografiat purtand doar un prosop Imagini incendiare cu asistenta de la Neata cu Razvan si Dani
Ramona Olaru s-a fotografiat purtând doar un prosop. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Asistenta de la emisiunea Neața cu Răzvan și Dani a postat imagini incendiare pe rețelele de socializare.

Ce imagine a postat pe Instagram Ramona Olaru. Apariție sexy a asistentei TV

Vedeta și a surprins fanii de pe Instagram cu o imagine în care apare îmbrăcată doar cu un prosop.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, vedeta abia ieșise de la duș și a decis să facă o sesiune foto, iar rezultatul a apărut pe rețelele de socializare, spre bucuria fanilor.

Cu părul prins într-un coc simplu și un prosop de culoare albă care abia îi acoperă trupul, asistenta TV s-a fotografiat în toată splendoarea, punându-și  în evidență nu numai pielea bronzată, ci și tatuajele.

ADVERTISEMENT

Ramona Olaru, dragoste cu năbădăi alături de Cătălin Cazacu

Ramona Olaru trăiește o poveste frumoasă de dragoste alături de sportivul Cătălin Cazacu. Cei doi au avut parte de mai multe împăcări și despărțiri, dar au rămas tot împreună.

Mai mult decât atât, aceștia își fac deja planuri de nuntă iar asistenta TV spune că va accepta dacă va fi cerută în căsătorie de partenerul de viață.

ADVERTISEMENT

Totuși, vedeta nu vrea să se mute în Timișoara, în orașul în care stă Cătălin Cazacu.  Aceasta chiar a spus de la început că nu are de gând să se mute din București și nu vrea să stea nici cu părinții lui, dar nici cu ai ei.

”Insistă să ne mutăm la Timișoara și am zis că niciodată în viața asta. E frumos, dar dacă am venit și m-am stabilit la București.

ADVERTISEMENT

I-am zis: ”Nu vii cu o idee să mă mut și cu mama ta? Cum ar fi?” Eu sunt împotriva acestei chestiuni să ne mutăm cu părinții lui sau ai mei. Ne ducem doar să mâncăm la maică-sa’, a declarat Ramona Olaru în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

La rândul său Cătălin Cazacu a spus că știe că vrea să se căsătorească cu Ramona Olaru, ea fiind femeia alături de care vrea să îmbătrânească.

„Nunta mea vreau să fie cât mai repede. Avem planuri. Am spus și voi spune tot timpul: Ramona Olaru este femeia cu care eu îmi doresc să îmbătrânesc”, a spus el, conform Click!.

ADVERTISEMENT
Tags: