Life

Ramona Olaru, schimbare radicală de look. Cum arată acum vedeta de la Antena 1

Ramona Olaru a decis să-și facă o schimbare radicală de look. Cum arată în prezent asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani.
03.10.2023 | 23:49
Ramona Olaru schimbare radicala de look Cum arata acum vedeta de la Antena 1
Ramona Olaru și-a schimbat look-ul. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru a decis să-și facă o schimbare radicală de look. Asistenta de la Antena 1 a optat pentru o altă culoare la păr, iar acum arată total diferit.

Ramona Olaru și-a făcut o schimbare radicală de look

Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a simțit nevoia să-și facă o schimbare de look, așa că a mers la salonul de înfrumusețare fără să stea prea mult pe gânduri.

ADVERTISEMENT

Ramona Olaru a renunțat la blond și a revenit la o nuanță mai apropiată de cea naturală, pe care o va păstra o perioadă, până când se va vopsi din nou.

Inițial, vedetei i-a fost teamă să revină la culoarea ei. În final, aceasta a realizat că îi place mult și că are un aspect mai natural acum. Aceasta preferă culorile naturale și atunci când vine vorba de unghii.

ADVERTISEMENT

În prezent, vedeta este șatenă, cu reflexii de blond. Aceasta are de gând să revină la blond la un moment dat, însă va dura destul de mult până atunci.

“Mă mai analizez așa, pentru că tare frică mi-a fost să mă întorc(n.r. la culoarea naturală a părului), dar măcar aici e un nuanțator și în scurt timp revin la blond.

ADVERTISEMENT

Dar îmi place foarte mult și am să-l mai țin o vreme așa, până revine la natural, să pot să fac un blond frumos, când mă hotărăsc să-l mai fac blond. Cred că e bine, arată așa pe natural.

Oricum, nu știu ce mi s-a pus acum pe chestia asta cu naturalul la păr și la unghii”, a spus Ramona Olaru în cadrul unui clip video postat pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Ramona Olaru schimbare
Ramona Olaru și-a făcut o schimbare de look. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Ramona Olaru are un nou iubit

De ceva timp, Ramona Olaru iubește din nou, după mai bine de nouă luni de la despărțirea de Cătălin Cazacu. Asistenta de la Antena 1 este fericită alături de noul iubit, dar nu are de gând să se afișeze cu el prea curând.

Vedeta a spus că îi va dezvălui acestuia identitatea atunci când lucrurile vor deveni mai serioase între ei. Până atunci, doar apropiații vor ști despre partenerul Ramonei Olaru, care nu vrea să apară în presă.

“Nu! Clar, nu! (n.r. nu îi spune identitatea) Nici nu o să îl vedeți prea curând. Am hotărât așa de această dată! Până nu am inelul pe deget sau data nunții stabilită, nu îl mai cunoaște nimeni! Bine, prietenii apropiați, da! O parte.

Nu! Doamne ajută, nu! (n.r. nu e din domeniu) Am reușit să scap! Nu știu, nu contează de unde este omul care va rămâne în viața mea atâta timp cât este ce trebuie și se comportă ca atare!

Omul este mult prea serios, are treabă cu business-urile lui și nu își dorește să apară în presă în fiecare zi cu lucruri banale. Ce este mai privat este mai bine!(….) Mă face fericită maxim, cum nu am mai fost cred că niciodată”, a declarat vedeta pentru ego.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: